Şeker, Körfez ile karşılaşıyor

Ara transferde son olarak Altayın stoper oyuncusu Hakan Turhanı renklerine bağlayan Şekerspor yönetimi 1 stoper, 1 forvet daha alarak transfere nokta koyacak.

2008’in son günlerinde Konyaspor’dan Uğur Yanıkdemir’i kadrosuna kattıktan sonra transferde adeta şaha kalkan yeşil-beyazlı yönetim bu süre içinde 5 oyuncu kadrosuna kattı.Daha önce Uğur Yanıkdemir (sağ açık), Ferhat Yayla (sol bek), Emrehan Ceylan (kaleci), Şinasi Ev (forvet) ve Murat Yılmaz (sol açık) transferlerini gerçekleştiren ekibimiz, ara transferdeki 6. imzayı Hakan’a attırdı. 34 yaşındaki Muş doğumlu oyuncu kariyeri boyunca Göztepe, Adıyamanspor, Sivasspor ve Altay takımlarında forma giydi. İsmail Kartal’ın eski talebelerinden olan Hakan Turan, Bank Asya 1. Lig’de 144, Süper Lig’de 7, Türkiye Kupası’nda 8, 2. Lig’de 40 ve 3. Lig’de 95 maç oynadı.Transferi büyük bir gizlilikle yürüten yeşil-beyazlı yönetim Hakan’ın lisansını çözer çözmez bu oyuncu Antalya’daki kampa katılacak. Öte yandan hazırlık kampındaki ilk özel maçında bugün 14:00’te Körfez Belediyespor ile karşılaşacak temsilcimizde Teknik Direktör İsmail Kartal yeni transferleri görme imkanı bulacak. Tecrübeli çalıştırıcının bugünkü maça büyük önem verdiği transferlerin tamamına forma vereceği belirtildi. Kartal, ilk kez bugünkü maçta Uğur Yanıkdemir, Ferhat Yayla, Murat Yılmaz, Şinasi ev ve kaleci Emrehan Ceylan’ın performansını görecek.

MUHAMMET: BU ŞANSI İYİ DEĞERLENDİRECEĞİM
Sezon başında Konyaspor’dan Şekerspor’a transfer olan ancak geçirdiği talihsiz sakatlıkla hiçbir resmi maçta forma giyemeyen, kendisine yönetim tarafından “kulüp bul” denilen Muhammet Akıncı, kendisine bir şans daha verildiği için mutlu olduğunu söyledi. Şekerspor’a futbol oynamaya geldiğini ancak yaşadığı sakatlıkla sahalardan uzak kaldığını kaydeden Muhammet, “Sakatlandığım günler benim için çok zor günlerdi. Benden kulüp bulmamı istediklerin de adeta dünya başıma yıkıldı. Ben futbolu çok seviyorum, Şekerspor’a kesinlikle yatmaya değil, top oynamaya geldim. Sakatlığım boyunca futbolu çok özlemiştim, bana tekrar şans verildi ve Antalya kampına katıldım. Gerçekten çok mutluyum. Bana verilen bu şansı en iyi şekilde değerlendireceğim. Tabii takımda kalıp kalmayacağım konusunda son sözü teknik heyet ve yönetim söyleyecek. Ancak şunu söyleyebilirim, sakatlığım tam anlamıyla geçti. Ve eğer tekrar takıma dönersem kesinlikle bana dönüş yolu açanları mahcup etmeyeceğim. Konyaspor’da istediğim şekilde forma şansı bulamadım, Şekerspor’da büyük hedeflerim var. Bugüne kadar hedefi olmayan kulüpte çalışmadım. Kulübümü çok seviyorum. Tekrar sahalara dönmeyi çok istiyorum. Şu an çalışmalarım çok iyi gidiyor. Umarım bana tekrar dönüş yolu açılır” diye konuştu.
ERENCE: SIRADAN BİR TAKIM DEĞİLİZ
TFF 2. Lig 3. Grup temsilcimiz Konya Şekerspor, Klasman Grubu maçlarına iddialı girmeyi hedefliyor. Sezon başında yaşadığı puan kayıpları nedeniyle, bir ara zirvenin uzağına düşen ve Yükselme Grubu şansını yitiren yeşil-beyazlı ekip sonradan toparlanarak, Klasman Grubuna iddialı başlamak için gerekli puanları hanesine yazdırdı. Konya Şekerspor’un kesinlikle bir sıra takımı olmadığını altını çizen Kulüp Başkanı Yavuz Erence, şunları söyledi:
“Sezon başındaki hedefimiz ligde kalıcı olmaktı. Bulunduğumuz grupta öylesine zor maçlar oynandı ki, her takımın birbirini yenebilmesi lige renk kattı. Ancak, Yükselme Grubuna da yükselebilirdik. Aldığımız bazı şanssız sonuçlar neticesinde, bir ara geriledik. Kısa sürede toparlanarak kendimizi bulduk ve Klasman Grubuna iddialı girmeyi başardık. Bu saatten sonra da, iddiamızı sürdürmek istiyoruz. Çalışmalarımız sürüyor, yeni aldığımız oyuncuların da takıma büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Bugün Körfez Belediyespor ile bir hazırlık maçı yapacak ve eksiklerimizi göreceğiz. Net bir şey söyleyemem ama gerekirse bir iki transfer daha yapabiliriz. Konyalı futbolseverler bizi desteklemeye ve izlemeye devam etsin”

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri