Şeker Kocaeliye bileniyor

İskenderun Demir Çelikspora evinde mağlup olarak moral kaybeden Konya Şekerspor, ligin 27. haftasında Kocaelispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz hazırlıklarına başladı

İskenderun Demir Çelikspor’a evinde mağlup olarak moral kaybeden Konya Şekerspor, ligin 27. haftasında Kocaelispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz hazırlıklarına başladı

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin 27. haftasında deplasmanda Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek. Kendi saha ve seyircisi önünde İskenderun Demir Çelikspor’a mağlup olarak moral kaybeden yeşil-beyazlılar, ligden düşmesi kesinleşen Kocaelispor maçının hazırlıklarına dün yaptığı tek idmanla başladı. Öğleden sonra Recep Konuk Tesisleri’nde bir araya gelen ve antrenman öncesinde İskenderun Demir Çelik maçını masaya yatıran yeşil-beyazlılar, bu maçta yapılan hataların tekrarlanmaması konusunda fikir alışverişinde bulundular. Şekerspor, Kocaeli maçının hazırlıklarına bugün yapacağı tek idmanla başlayacak.

Hazırlıklarına galibiyet parolası ile başlayan yeşil-beyazlılarda önemli bir eksik bulunmuyor. Geçtiğimiz hafta sakatlığı bulunan ve takımla birlikte idmanlara katılarak İskenderun Demir Çelik maçında forma şansı bulan Orhun’un da durumu her geçen gün daha iyiye gidiyor. Kocaelispor ile deplasmanda karşılaşacak olan Şekerspor, bu sezon körfez ekibi ile ikinci kez karşı karşıya gelecek. Ligin ilk yarısında 10. haftada Konya’da karşı karşıya gelen yeşil-beyazlılar ilk randevuda Kocaelispor’u 7-0 mağlup etmişti. Kocaeli 26. hafta itibarı ile ligin son sırasında yer alıyor. Körfez ekibi, bu haftaya kadar 18 gol atarken , kalesinde ise 97 gol gördü.

İskenderun Demir Çelikspor’a 1-0 mağlup olan yeşil-beyazlılar, özellikle ligin 2. yarısında önüne koyduğu Play-Off hedefinden uzaklaşmaya devam etti. Giderek daralan lig maratonunda 10. sıranın üstüne çıkmayı başaramayan yeşil-beyazlılar aldığı bu skorla 32. puanda kaldı. İskenderun Demir Çelik ise puanını 43 yaparak 7. sırala çıktı. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup 26. hafta maç sonuçları ve önümüzdeki haftanın maçları ise şöyle: Bozüyükspor 1-0 Turgutluspor, Bugsaş Spor 1-0 Tepecikspor, Pendikspor 1-2 Şanlıurfaspor, Ofspor 0-0 Çorumspor, Konya Torku Şekerspor 0-1 İskenderun Demir Çelikspor, Tokatspor 1-0 Kocaelispor, Gaziosmanpaşa 1-0 Altay, Diyarbakırspor 0-1 Yeni Malatyaspor. 2. Lig Beyaz Grup 26. hafta maçları: Kocaelispor-Konya Torku Şekerspor, İskenderun Demir Çelikspor-Ofspor, Çorumspor-Pendikspor, Şanlırfaspor-Bugsaş Spor, Tepecikspor-Bozüyükspor, Balıkesirspor-Diyarbakırspor, Yeni Malatyaspor-Gaziosmanpaşa, Altay-Tokatspor.

Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, kendi saha ve seyircimiz önünde istemediğimiz bir yenilgi aldık. Karşılaşma esnasında da yüzde yüz gol pozisyonlarından yararlanamadıklarını ifade eden Çapanoğlu; “Çok iyi oynadığımız bir maçta beklemediğimiz bir yenilgi aldık. Bunun için çok üzgünüz. Tek hedefimiz Kocaeli deplasmanından kaybettiğimiz puanların telafisini yaparak dönmek. İyi bir moral yakalayıp bunu ligin sonuna kadar sürdürmek istiyoruz. Kalan maçlarımızı da en az puan kaybı ile tamamlayarak bitirebileceğimiz en iyi yerde ligi bitirmek istiyoruz. İyi bir ekibiz ve bunu başaracak gücümüz var. Benim bu konuda benim futbolcularıma olan güvenim tam. Bundan sonrası için başarılı olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

BURAK TAŞPINAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri