Şeker Kocaeli önünde

Evinde aldığı İskenderun Demir Çelik yenilgisi ile kan kaybetmeye devam eden Konya Şekerspor, bugün deplasmanda Kocaelispor ile karşı karşıya geliyor. Karşılaşma saat 14.30da başlayacak
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Lig’in 27. haftasında bugün deplasmanda Kocaelispor ile karşı karşıya geliyor. Kocaeli İsmetpaşa Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 14.30’da başlayacak. Bir tarafta ligde kalmanın hesaplarını yapan Kocaeli bir diğer tarafta ise ligin üst sıralarına doğru tırmanmanın hesaplarını yapan Şekerspor’un mücadelesini Samsun bölgesi ulusal hakemlerinden İlkay Aydın yönetecek. Aydın’ın yardımcılığını Özcan Genel ve Mehmet Şengül yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Murat Kaya.
Yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, bugün oynanacak olan karşılaşmayı yönetecek hakem İlkay Aydın ile 5. randevusuna çıkacak. Geçtiğimiz sezonlarda Aydın ile 4 maça çıkan yeşil-beyazlıların bu maçlarda henüz galibiyeti bulunmuyor. Şekerspor, karşılaşmalarda 2 yenilgi ve 2’de beraberlik aldı. Temsilcimizin Aydın ile çıktığı karşılaşmalar ve aldığı sonuçlar ise şöyle:  Konya Torku Şekerspor 0-3 Tepecikspor 2011, İstanbulspor 0-0 Konya Torku Şekerspor 2010, Konya Torku Şekerspor 0-0 Tepecikspor 2009, İstanbulspor 1-0 Konya Torku Şekerspor 2009.
Kocaeli maçını kazanarak moral bulmak isteyen yeşil-beyazlılarda önemli bir eksik bulunmuyor. Geçtiğimiz hafta sakatlığı bulunan ve takımla birlikte idmanlara katılarak İskenderun Demir Çelik maçında forma şansı bulan Orhun’un da durumu her geçen gün daha iyiye gidiyor. Ayrıca Şekerspor’da Ümit Aydemir, Mehmet Balban ve Uğur Bulut, Kocaeli maç öncesinde sarı kart sınırında bulunuyor. Bu futbolcular körfez ekibi karşısında kart gördükleri takdirde ligin 28. haftasında oynanacak olan Altay maçında forma şansı bulamayacak. 
Körfez ekibi ile Şekerspor, bu sezon 2. kez karşı karşıya gelecek. Ligin ilk yarısında 10. haftada Konya’da karşı karşıya gelen yeşil-beyazlılar ilk randevuda Kocaelispor’u 7-0 mağlup etmişti. Kocaeli 26. hafta itibarı ile ligin son sırasında yer alıyor. Körfez ekibi, bu haftaya kadar 18 gol atarken, kalesinde ise 97 gol gördü. Temsilcimiz Şekerspor ise 31 gol attı ve kalesinde ise 33 gol gördü. Yeşil-beyazlılar galibiyetle dönerek İskenderun Demir Çelikspor karşısında alınan yenilginin telafisini yapmak istiyor.
Spor Toto 2. Lig’e 27. hafta maçları bugün oynanacak. 2. Lig beyaz ve kırmızı gruplarda tamamı bugün saat 14.30’da başlayacak 27. hafta karşılaşmalarının programı şöyle: Beyaz Grup: Kocaelispor-Konya Torku Şekerspor (İsmetpaşa) İskenderun Demir Çelikspor-Ofspor (İskenderun 5 Temmuz) Çorumspor-Pendikspor (Dr. Turhan Kılıççıoğlu) Şanlıurfaspor-BUGSAŞ Spor (Şanlıurfa GAP Arena) Tepecikspor-Bozüyükspor (Tepecik Belediye) Balıkesirspor-Diyarbakırspor (Balıkesir Atatürk) Yeni Malatyaspor-Gaziosmanpaşaspor (Malatya İnönü) Altay-Tokatspor (Alsancak). Kırmızı Grup: 1461 Trabzon-Adıyamanspor (Ahmet Suat Özyazıcı) Alanyaspor-Körfez Futbol Kulübü (Alanya Oba) Kırklarelispor-Altınordu (Kırklareli Atatürk) Kızılcahamamspor-Bandırmaspor (Kızılcahamam) Denizli Belediyespor-Sarıyer (Doğan Seyfi Atlı) Beypazarı Şekerspor-Adana Demirspor (Cebeci İnönü) Fethiyespor-Çankırıspor (Fethiye).
BURAK TAŞPINAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri