Şeker klasiği sürdürmek istiyor

Pazar günü ligde Kocaelispor’u, Çarşamba günü de Ziraat Türkiye Kupasında Manisaspor’u konuk edecek olan Konya Torku Şekerspor iki rakibini de devirip, zaferlerine bir çift zafer daha eklemek istiyor.
Yeşil-beyazlı takımın Kulüp İkinci Başkanı Dede Ülker, “İki maçımızı da kazanıp, Konyalı futbolseverlere armağan edeceğiz” dedi.
Bu sezon Türkiye Ligleri’nin en başarılı takımları arasında gösterilmeye başlanan ve gerek ligde gerekse kupada tam gaz yoluna devam eden Konya Torku Şekerspor, Pazar günü sahasında oynayacağı Kocaelispor lig maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Çarşamba günü de Ziraat Türkiye Kupasında Manisaspor’u ağırlayacak olan yeşil-beyazlı takımın Kulüp İkinci Başkanı Dede Ülker, “Çok kaliteli bir kadroya sahip olduğumuzu söylememe, sanırım gerek yok. Sezon başından bu yana ligde ve kupada elde ettiğimiz skorlar ortada. Pazar günü evimizde oynayacağımız lig maçında Kocaelispor ile karşı karşıya geleceğiz. Rakibin zayıf olduğu söylense de, bunlara aldırmamak gerekir. Dikkatli olmak zorundayız. Bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum, bizim hedefimiz belli. Geçtiğimiz sezon ikinci kez kapısından döndüğümüz Bank Asya Ligi’ne çıkmak. Bunu başarmak o kadar kolay mı derseniz, her işin bir zorluğu var. İnşallah, zorluğun üstesinden gelerek Konya’ya bir şampiyonluk yaşatacağız. Birkaç eksiğimiz olsa da önemli değil, eksik arkadaşların yerine oynayacak olanlar da onları aratmaz“ şeklinde konuştu.
Ziraat Türkiye Kupasında Çarşamba günü Manisaspor ile oynayacakları maça da değinen Ülker, “Manisaspor ile sahamızda bir anlamda geçen senenin rövanşına çıkacağız. Geçtiğimiz sezon biz oynamış, onlar kazanmıştı. Şimdi biz hem güzel futbol oynayıp, hem de kazanalım. Konyalı futbolseverlerin Torku Şekerspor’a giderek ilgi göstermeye başladığı ortada. Sanırım, Pazar günü ve Çarşamba günü tribünler tıklım tıklım dolacak. Zaten bizim istediğimiz de bu. Futbolcular taraftar desteğiyle daha iyi motive oluyor. Bugüne kadarki başarılı çizgimizi, bundan sonra da aynı şekilde sürdüreceğimize inanıyorum. Son olarak söylemek istediğim Kocaelispor ve Manisaspor maçlarını kazanıp, galibiyeti Konya’ya armağan edeceğiz” dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri