Şeker, Kırşehir önünde

Geçtiğimiz hafta Kırıkkale maçında aldığı bir puanla zirveye tutunan Konya Şekerspor, bugün Kırşehirspor önünde zorlu bir maça çıkacak. Temsilcimizin tek hedefi evine galibiyetle dönmek
TFF 2. Lig 3.Klasman Grubu’nda Play-Off hedefleyen temsilcimiz Şekerspor, bugün Kırşehirspor’a konuk oluyor. Mücadele Kırşehir Ahi Stadı’nda saat 14.30’ta başlayacak. Karşılaşmayı Yasin Subaşı, Kamil Turan ve Burak Turan yönetecek. Temsilcimizde sakatlıkları süren Ferhat Yayla ve Kenan Başkan ile kart cezalısı İskender takımla birlikte Kırşehir’e götürülmedi. Kırıkkale maçına dizine bir darbe alan Emirhan ise maç kadrosuna alındı. Emirhan’ın oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak. Öte yandan önceki gün disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılan Özgür Nasuh da Kırşehir’e götürülmedi. Yeşil-beyazlılarda teknik heyet, oyuncular ve yönetim zorlu maç öncesi galibiyete kilitlenirken, sarı kart sınırındaki oyuncuların çokluğu Teknik Direktör İsmail Kartal’ı tedirgin ediyor. Temsilcimizde Serkan Reçber, Cem Baki, Emrehan, Sacit Serkan Erok, Şinasi ve Emre Köksal sarı kart görmeleri durumunda Alibeyköyspor ile Konya’da oynanacak karşılaşmada forma giyemeyecekler. Hafta boyunca idmanlarda bu oyuncuları, kart görmemeleri için uyaran tecrübeli çalıştırıcının maçtan önce de oyuncularını uyaracağı bildirildi.
Şekerspor, Kırşehir deplasmanından üç puanla dönmesi halinde rakibiyle arasındaki puan farkını 4’e çıkararak müthiş bir avantaj yakalamış olacak. Zeytinburnuspor’un evinde Etimesgut Şekerspor’u konuk edeceği, Türk Telekomspor’un ise Maltepespor ile deplasmanda karşılaşacağı 12.haftada zirve yarışı yeniden şekillenecek. Grubu ilk sırada bitirerek, Bank Asya’ya katılmak için Play-Off’lara gitmeyi hedefleyen yeşil-beyazlılar hafta sonu kazanıp yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor.
Kırıkkale beraberliğine rağmen haftayı lider kapatan oyuncuların idmanlarda oldukça neşeli olduğu ve Teknik Direktör İsmail Kartal’a galibiyet sözü verdikleri öğrenildi.
ERENCE: GALİBİYETLE DÖNECEĞİZ
Kulüp Başkanı Yavuz Erence, Kırşehirspor maçının her türlü sonuca açık olduğunu, oyuncularının Kırşehir’den avantajlı bir sonuçla döneceğine inandığını söyledi. Ligdeki en zor maçlarından birini bugün oynayacaklarını ifade eden Erence, “Rakibimiz ve bizim için ligdeki dönüm maçlarından birisi. Biz deplasmanda iyi sonuçlar alan rakiplerimizi baskı altına alan bir takımız. Kırşehir ise evinde kazanmakta bir hayli zorlanıyor.  Bu bizim avantaj olarak gözüküyor. Ne olursa olsun bizi zor maç bekliyor. Kırşehir de potaya girdi. Biz bu maçı alarak yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.
Erence, takımın Play-Off hedefi için baskı altında olmadığını belirterek şunları söyledi:
“Play-Off ve oradan Bank Asya için umutluyuz ama illaki bu sezon olacak diye bir baskı altında değiliz. Takımın durumu iyi, sahada sergilenen mücadele bizi Play-Off için umutlandırdı, biz de buna göre konuştuk. Ligde kalan maçlarımızı en az kayıpla atlatarak Play-Off’a katılmak istiyoruz”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri