Şeker, Kırşehir önünde

Klasman grubu maçlarına Kırıkkale galibiyeti ile başlayarak moral bulan yeşil-beyazlılar, bugün Kırşehirsporu ağırlıyor. Temsilcimizin hedefi alacağı galibiyetle iyi bir seri yakalamak.

TFF 2.Lig 3.Klasman Grubu’na Kırıkkale’yi 1-0 mağlup ederek başlayan temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin 3.haftasında bugün Kırşehirspor’u konuk ediyor. Recep Konuk Tesisleri’nde oynanacak mücadele saat 13:30’da başlayacak. Mücadeleyi Emre Yıldırım yönetecek. Yıldırım’ın yardımcılığını Halil Ertan Yılmaz ile Onur İçyer yapacak. Karşılaşmanın son hazırlığını dün yapan temsilcimizde sarı kart cezası bu maçla birlikte sona erecek olan Kenan Başkan dışında eksik ya da cezalı bir oyuncu bulunmuyor. İlk yarının son haftalarında yakaladığı muhteşem çıkışı devam ettirmemin hesaplarını yapan temsilcimizde oyuncularının oldukça moralli olduğu ve yönetime galibiyet sözü verdikleri belirtildi. Klasman grubunda önce Play-Off’u ardından Bank Asya’yı hedefleyen Şekerspor, Kırşehir önünde bir kaza yaşamak istemiyor. Kırıkkale’yi mağlup ederek son 7 resmi maçında 5.kez galibiyetle tanışan tecrübeli çalıştırıcının oyuncularını zorlu karşılaşmaya motive ettiği belirtildi.

KARTAL: KIRŞEHİR MAÇINI KAZANMALIYIZ                                        

Ligde iyi bir performans yakaladıklarını ifade eden Teknik Direktör İsmail Kartal, Kırşehirspor maçıyla ilgili umut dolu açıklamalar yaptı. Oyuncularının zorlu maç öncesi performansını beğendiğini vurgulayan başarılı çalıştırıcı şunları söyledi: Bütün bir hafta Kırşehir’i nasıl mağlup edebiliriz. Bunun planlarını yaptık. Oyuncularımın performansından memnunum. Kırıkkale maçını kazanmak önemliydi ancak Kırşehir maçında da mutlak galibiyet hedefliyoruz. Bank Asya’yı hedefliyoruz, bu nedenle içeride ve dışarıda oynayacağımız karşılaşmalarda puan kaybını kesinlikle düşünmüyoruz. Oyuncularımla dün bir görüşme yaptım. Kırıkkale maçı sonrası rehavete kapılmamaları için kendilerini uyardım. Onlar da ne kadar zor bir maça çıkacaklarının farkındalar. Umarım Kırşehir maçını kazanarak yolumuza devam ederiz.

BEN BÜYÜK DÜŞÜNEN BİR İNSANIM

Şekerspor’un Bank Asya hedefini gerçekleştirecek kalitede bir kulüp olduğunu vurgulayan Kartal, “Ben büyük düşünen bir insanım. Benim olduğum yerde mutlaka hedef olur. Oyuncularımda ve yönetimde başarı isteğini görerek ortaya bir hedef attık. Bu kulüp büyük başarılara layık ve bunu yapabilecek güçte. Onursal başkanımız Recep Konuk ile yaptığım görüşmede kendisinin büyük hedefleri olduğuna şahit oldum. Açıkçası bu takımın hedefi Süper Lig'e yükselmek ve Avrupa Kupaları'nda mücadele etmek. Bu hedefe ulaşma noktasında gerekli adımları atıyoruz. Kısa ve uzun vadeli planlamalarımız var. Bunun için ilk olarak bu sezon Bank Asya 1. Lig'e çıkmayı hedefliyoruz. Ama futbolda bazen istediğiniz her şey olmayabiliyor. Bu bir süreç işi. Eğer olursa bu yıl olmazsa gelecek yıl şampiyon olacağız. Bu sene şampiyonluk hedefimize ulaşamazsak, yaz döneminde daha rahat transfer yapabilme ve daha rahat çalışma ortamı bulacağız. Bu camia koyduğu hedeflere ulaşacak güçte. Tesislerimiz, sahamız, ışıklandırmamız hatta Süper Lig kulüplerinde bile olmayan güzellikle kondisyon salonumuz var. Geleceğin temelleri atılmış durumda. Süper Lig ve Avrupa hedeflerimiz kesinlikle hayal değil. Bu sezonki hedefimiz Bank Asya 1.Lig’e yükselmek. Bu doğrultuda Kırşehir maçını kesinlikle kazanmamız gerekiyor. Oyuncularımı galibiyete odakladım. Bu karşılaşmada puan kaybı düşünmüyorum” dedi.

LİDER ZEYTİNBURNU, ETİMESGUT ŞEKER DEPLASMANINDA

Grupta, oynadığı 22 maç sonunda topladığı 31 puanla lider durumda yer alan Zeytinburnuspor, Etimesgut Şekerspor deplasmanında 3 puan arayacak. Grup ikincisi Türk Telekomspor ise evinde Maltepespor’u konuk edecek. Grupta bir maç eksiğiyle Zeytinburnu’nun 1 puan gerisinde bulunan yeşil-beyazlı temsilcimiz Kırşehir maçını kazanıp rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. Grup sonuncusu Alibeyköyspor ise lig dördüncüsü İstanbulspor ile deplasmanda karşılaşacak. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri