Şeker, Kırıkkale’ye hazır

TFF 2.Lig 3.Klasman Grubunda 11.hafta karşılaşmasında yarın Kırıkkalespor ile Recep Konuk Tesislerinde saat 13:30ta karşılaşacak temsilcimiz Şekersporda nefesler tutuldu.

Grupta bir maç eksiğiyle 43 puanla ikinci sırada yer alan yeşil-beyazlılar Kırıkkale maçını kazanıp Zeytinburnuspor’un Türk Telekom deplasmanında puan kaybetmesini bekleyecek. Yeşil-beyazlı temsilcimiz evindeki maçını kazanır, Zeytinburnu da Türk Telekom deplasmanında berabere kalırsa Şekerspor, bitime 8 hafta kala liderlik koltuğuna oturacak. Temsilcimizde bu maçta Ferhat Yayla ve Kenan Başkan dışında eksik bir oyuncu yok. Öte yandan İstanbulspor maçında ilk 11’de yer bulamayan oyuncular önceki gün Bal takım oyuncularıyla karışık bir maç yaptı. Ömer Ali ve bazı Bal takım oyuncuları da A takım da yer aldı.

Kırıkkale karşılaşmasının hazırlıklarına dün taktik ağırlıklı çalışan yeşil-beyazlılar, bugün yapacağı ter idmanıyla hazırlıklara nokta koyacak.  Kırıkkale karşısına moralli çıkacak temsilcimizde kart sınırındaki oyuncuların çokluğu kritik karşılaşmalar öncesi teknik heyeti endişelendiriyor. Temsilcimizde tam 10 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Serkan Reçber, Cem Baki, Emirhan, Emrehan, İskender,Kenan Başkan, Serkan Erok ve Şinasi yarınki maçta kart görmeleri halinde takımlarını Kırşehirspor deplasmanında yalnız bırakacaklar.
KIRIKKALE GALİBİYETLERİ ŞEKER’E YARAMIYOR
Kırıkkale ile yarın 4.maçına çıkacak yeşil-beyazlılar, rakibiyle daha önce 3 kez karşılaştı, bu maçlardan ikisini kazanırken, bir karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Rakibine karşılaşmalarda üstünlük sağlayan yeşil-beyazlılar Kırıkkale ile oynadığı karşılaşmalardan sonra hep puan kaybetti. Kademe grubunun ilk haftasında Kırıkkale’yi deplasmanda 1-0 mağlup eden Şekerspor, ardından oynadığı 6 karşılaşmada galibiyet yüzü görmedi. Bu maçtan sonra Alibeyköyspor, İstanbulspor, Beykoz, Mersin İdmanyurdu ile berabere kalan temsilcimiz Etimesgut Şekerspor’a 2-1, Zeytinburnuspor’a ise 3-0 mağlup olmuştu. Yeşil-beyazlılar üç ay sonra Maltepe’yi 2-0 yenerek galibiyetle tanışmıştı. Klasman grubunda Kırıkkale karşısına İsmail Kartal ile çıkan yeşil-beyazlı oyuncular yine aynı sonla karşılaştı. Kırıkkale’yi deplasmanda 1-0 mağlup eden Şekerspor, bir hafta sonra evinde konuk ettiği Kırşehirspor ile 1-1 berabere kalmıştı. Bakalım yeşil-beyazlılar yarın Kırıkkale’yi yenip bir hafta sonra konuk olacağı Kırşehir’i de mağlup edebilecek mi?
ERENCE: AVANTAJI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ
Kulüp Başkanı Yavuz Erence, Konya’da üst üste iki maç kazandıklarını belirterek, Kırıkkale karşısına bu moralle çıkacaklarını söyledi. Kendilerinin kazanıp, Zeytinburnu’nun puan kaybetmesi halinde liderliğe yükseleceklerini vurgulayan Erence, “Oyuncularımıza güvenimiz tam. Çıkıp bu maçı kazanacaklarından eminiz. Son iki maçta tesislerde iyi bir hava yakaladık. Telekom ve İstanbulspor maçlarını kazanmamız takımdaki güveni arttırdı. Rakibimizi kesinlikle küçümsemiyoruz. Onlar mutlaka kazanmak için Konya’ya gelecekler. Ama bizim onlardan daha fazla kazanmaya ihtiyacımız var. Kırıkkale’yi geçip avantaj yitirmek istemiyoruz” dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri