Şeker, kaçan fırsata üzülüyor

TFF 2. Lig 2. Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin 12. haftasında Sarıyer’e deplasmanda 1-0 mağlup olmanın üzüntüsünü yaşıyor.

Üst üste topladığı puanlarla moral bulan ve iyi bir çizgi yakalayan yeşil-beyazlılar, zorlu deplasmanda iyi bir futbol ortaya koymasına rağmen evine puansız döndü. Aldığı yenilgi ile 49 puanda kalan temsilcimiz, Eyüp’ün 3 puan önünde maç fazlası ile liderliğini sürdürdü. Eyüpspor ise maç yapmadan kapattığı haftada 46 puanla yakından takibini sürdürmüş oldu.

Öte yandan ligin 12. haftası zorlu karşılaşmalara sahne oldu. Zirve takibini sürdüren Turgutluspor, iki zirve takımının puan alamadığı haftada ayağına kadar gelen şansı geri tepti. Deplasmanda İstanbulspor’a 2-0 mağlup olan Manisa ekibi 45 puanla sıralamadaki yerini değiştiremedi ve 3.’lükte kaldı. Rakiplerin yenildiği haftada fırsatı geri tepen bir başka takım ise Alanyaspor oldu. 41 puanla ligde 4. durumda bulunan Alanya, ligin düşme hattında bulunan Tepecikspor’a 2-0 mağlup oldu ve yarışta bir yara daha aldı. Ligden düşmesine neredeyse kesin gözü ile bakılan 27 puanlı Denizli Belediyespor ise kendi saha ve seyircisi önünde Fethiyespor ile 1-1 berabere kaldı.
2. Klasman Grubu’nun 12. haftasında oynana maçlarda alınan sonuçlar ve 13. hafta maçları ise şöyle: İstanbulspor 2-0 Turgutluspor Denizli Belediyespor 1-1 Fethiyespor Sarıyer 1-0 Konya Şekerspor Tepecikspor 2-0 Alanyaspor 13. hafta maçları: Konya Şekerspor-Denizli Belediyespor Fethiyespor-İstanbulspor Eyüpspor-Tepecikspor Alanyaspor-Sarıyer.
Aldığı yenilgi ile moral kaybeden temsilcimiz Şekerspor, Klasman Grubu’nun 13. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde ligin dibine demir atan Denizli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Sarıyer yenilgisini bu maçta telafi etmek isteyen temsilcimiz, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına dün yaptığı tek idmanla başladı. İdman öncesinde futbolcuları ile bir araya gelen teknik adam Mehmet Altıparmak, Sarıyer maçını masaya yatırdı. Gol yollarında yaşadıkları sıkıntıları dile getiren Altıparmak, futbolcularına hatalarını gösterdi ve bu maçın geride kaldığını belirterek tamamen Denizli maçına yoğunlaşmaları gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.
Öte yandan hazırlıklarına galibiyet parolası ile başlayan yeşil-beyazlılarda Cafercan Aksu, Kadir Demirel, Muhammet Reis, Murat Gürbüz Erol, Serkan Silan ve Turgay Koyuncu sarı kart sınırında olan isimler. Tecrübeli futbolcular Denizli Belediyespor maçında kart gördükleri takdirde 14. haftada oynanacak olan İstanbulspor maçında forma şansı bulamayacak.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Sarıyer maçında şanssız olduklarını ve hak etmedikleri bir yenilgi aldıklarını söyledi. Maçın başından sonuna kadar üstün olan tarafın kendileri olduğunu ifade eden Altıparmak; “Mutlak gol aradığımız ve kaçırdığımız şanssız bir dakikada kalemizde golü gördük. Ayrıca çok etkili oynamamıza rağmen istediğimiz skoru bir türlü yakalayamadık. Sonuçta mağlup bunun için çok üzgünüz. Ancak ortaya koyduğumuz futbol ve mücadele ile ligdeki hedefimizden şaşmayacağımızı gösterdik. Şimdi bu hafta oynayacağımız Denizli maçını kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri