Şeker İzmir’de kampa girdi

TFF 2. Lig 2.Grupta mücadele eden Konya Şekerspor Çarşamba günü Göztepe ile oynayacağı maç için dün saat 16.00da İzmire gitti. Burada Fuar Anemon otelde konaklayan yeşil-beyazlı ekip son antrenmanını karşılaşmayı oynayacağı Atatürk Stadında yapacak.

Şekerspor’da kupa maçında burnu kırılan kaleci Ziya’nın dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Kaptan Ziya 2 hafta sahalardan uzak kalacak. Ligde henüz aradığını bulamayan yeşil-beyazlı ekip sezonun 8. hafta maçında İzmir deplasmanına konuk olacak.

Haftayı bay geçen Şekerspor Göztepe deplasmanına galibiyet için gitti. Ligde henüz galibiyetle tanışamayarak sezona kötü başlangıç yapan yeşil-beyazlı ekip Kupada ise oynadığı iki maçı da kazanarak bir üst tura çıktı. Kupada moral bulan Şekerspor ligde bu morali kullanarak Göztepe’yi de yenmek istiyor. Ligde oynadığı 6 maçta bir yenilgi alan ve diğer 5 maçta ise beraberlikle sahadan ayrılan yeşil-beyazlı ekip 5 puanla sıralamada 7. sırada yer alıyor. Bu haftayı bay geçen Şekerspor yarın deplasmanda Göztepe ile karşı karşıya gelecek. Rakip Göztepe ise hafta sonu Akhisar Belediye Gençlik deplasmanından 0-0’lık beraberlik ve 1 puanla ayrıldı. Aldığı beraberlikle puanını 9’a çıkaran sarı kırmızılı ekip 5. sıradaki yerini korudu. 
Zorlu karşılaşma öncesinde kupa galibiyetinin kendilerine büyük moral olduğunu ifade eden Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence üzerlerindeki kazanamama stresini az da olsa attıklarını ifade etti. Erence artık kesinlikle kazanmaları gerektiğinin de altını çizdi.   
Yavuz Erence, “Kupada aldığımız Turgutluspor galibiyeti bize büyük moral sağladı. Oyuncuların özgüvenlerini kazandıklarını düşünüyorum. Bu moralle Göztepe karşısına çıkarak galip gelmek istiyoruz. Göztepe ligin güçlü ve köklü ekiplerinden birisi. Rakibimizin durumunu biliyoruz. Ancak kesinlikle çekinme gibi bir durumumuz söz konusu olamaz. Bizim ısrarla galibiyete ihtiyacımız var kesinlikle sahada bunun mücadelesini vereceğiz. Alacağımız bir galibiyet bizi zirveye hem yaklaştıracak hem de ortak edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Taraftarlarımızın beklenti içinde olduklarını biliyoruz. Bizde onlar gibi galip gelerek. Zirveye doğru tırmanmak istiyoruz. Kupada aldığımız galibiyet eminim bizler gibi onlara da moral olmuştur. Amacımız ligde onları mutlu etmek. Oyuncularımız üzerlerine düşen görevleri biliyor. Galip gelmek için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklardır bundan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.
Şekerspor’un bay geçtiği 7. hafta da Pazar günü 5 maç oynandı.  Göztepe ile sahasında 0-0 berabere kalan Akhisar Belediye liderliği deplasmanda Alanyaspor’u 2-0 yenen Turgutluspor’a kaptırdı. Diğer maçlarda ise şu sonuçlar alındı: Denizli Belediyespor 0-0  Fethiyespor, Eyüpspor  0-3  Tepecikspor A.Ş.,Sarıyer  2-1  İstanbulspor A.Ş.   

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri