Şeker, İstanbulspor’a hazır

TFF 2. Lig 3.Klasman grubunda Pazar günü İstanbulspor ile sezonun son karşılaşmasına çıkacak yeşil-beyazlılar karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Etimesgut Şekerspor’u yenerek ligde kalma mücadelesi içinde olan takımların kaderine etki etmeyeceğini gösteren yeşil-beyazlılar İstanbulspor’u da yenerek lige galibiyetle nokta koymak istiyor. Temsilcimizde cezaları sona eren Murat, Cem Baki, ve Şinasi İstanbulspor deplasmanında forma giyebileceği belirtilirken, cezalı Emre Köksal ve sezonu kapatan kaleci Emrehan İstanbul deplasmanına götürülmeyecek. Yeşil-beyazlılar İstanbul deplasmanına yarın sabah hareket edecek.
Etimesgut maçından önce “Şekerspor, Etimesgut’a maçı verecek” söylentilerine, sahaya çıkarak 5-2’lik skorla tokat gibi cevap veren yeşil-beyazlılar, İstanbulspor deplasmanında da mutlak galibiyet hesapları yapacak. Geçen hafta evinde konuk ettiği Ankara temsilcisi karşısında sahaya birçok oyuncusundan yoksun çıkmasına rağmen rakibini rahat geçen yeşil-beyazlılar İstanbul’dan galibiyetle dönerek ligi 63 puanla noktalamak istiyor. Teknik Direktör İsmail Kartal’ın, hiçbir şaibeli söylentiye yer vermemek için İstanbul deplasmanında sahaya tam kadro ile çıkacağı kaydedildi.
FARUK, KRAL OLMAK İSTİYOR
Bir süre kadro dışı kalmasına rağmen 4-4 eşitlikle biten Mersin İdmanyurdu karşılaşmasından sonra küllerinden yeniden doğan Faruk Temel, ligde son haftaya girilirken gol krallığı yarışında 14 golle 3.sırada yer alıyor. Krallıkta Zeytinburnusporlu Ender Alkan 16 golle zirvede yer alırken, Kırşehirsporlu Mustafa Kaya ise 15 golle ikinci sırada yer alıyor. Geçen hafta Etimesgut ağlarına 3 gol birden göndererek krallıkta iddialı hale gelen Faruk’un gol kralı olması için İstanbulspor ağlarına 3 gol göndermesi, Zeytinburnusporlu Ender’in ise haftayı boş geçirmesi gerekiyor. “Benim gollerimden çok takımın kazanması daha önemli” diyen tecrübeli oyuncu, İstanbul deplasmanında bir yandan takımının kazanması için diğer bir yandan ligi gol kralı olarak tamamlamak için mücadele edecek.
UĞUR YANIKDEMİR, ESKİ GÜNLERİNE DÖNDÜ
Geçen yıl Konyaspor’dan Kartalspor’a yetişmesi için gönderilen, ancak Konya’ya döndükten sonra Giray Bulak’ın ısrarla şans vermediği Uğur Yanıkdemir, Şekerspor’da eski günlerine dönüşünün sinyalini verdi. Kartalspor’da mücadele ederken, birçok takımdan transfer teklifi almasına rağmen Konya’yı tercih eden Uğur, Şekerspor’a transfer olduğunda aylardır forma giymemişti. Ancak hırsıyla Teknik Direktör İsmail Kartal’ın gözüne giren Uğur, Şekerspor ile ilk 11’de mücadele etmeye başladı. Şekerspor’da oynamaktan mutlu olduğunu, takım olarak tek düşüncelerinin Bank Asya 1.Lig’e yükselmek olduğunu vurgulayan Uğur, şunları kaydetti:
Bizim takım olarak tek düşüncemiz var: Bank Asya’ya yükselmek. Bunu bu sezon başarmak istiyoruz. Takımda bu hedefe inanmayan oyuncu yok. Bir üst lige yükselme konusunda çok heyecanlıyız. Çalışmalarımızı ciddiyetle sürdürüyoruz. İstanbulspor formalite maçımız olmasına rağmen bu karşılaşma da tek düşüncemiz galibiyet olacak. Bu maçtan sonra tamamen Play-Off maçlarına odaklanacağız”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri