Şeker İstanbul yenilgisine üzgün

TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu maçlarının ikincisinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında alınan 1-0lık yenilgiye üzülüyor.
Türkiye kupası maçlarına Kasımpaşa galibiyeti ile başlayan temsilcimizde İstanbul Büyükşehir Belediyespor önünde de iyi bir futbol ortaya koymasına rağmen aldığı yenilgi moralleri bozmadı. Maçın başından sonuna kadar sahada etkili bir futbol sergileyen yeşil-beyazlıların 3 topu direkten dönerken birde penaltısı verilmedi. Bu maçı geride bırakarak kamp çalışmalarına devam eden temsilcimizde gözler Manisa maçına çevrildi.
İstanbul deplasmanında verdiği zorlu mücadelenin ardından Antalya Belek’te devam eden kampına geri dönen yeşil-beyazlılar, Papilion Aişa Otel’de çalışmalarına ara vermeden başladı. 15 Ocak tarihine kadar antrenmanlarına devam edecek olan yeşil-beyazlılar, önümüzdeki Pazar günü 3. kupa sınavında kendi saha ve seyircisi önünde Manisaspor’u konuk edecek. Temsilcimiz bu zorlu mücadele öncesinde bugün bir hazırlık karşılaşması yapacak. Aişa Otel sahasında Saat 17.00’de oynanacak olan karşılaşmada Şekerspor Tavşanlı Linyitspor ile karşı karşıya gelecek.
Ara transfer döneminde ise takımın ihtiyaç duyduğu mevkilere üç önemli isme imza attıran temsilcimiz, transferi kapattı. Eksiklerini tamamladıklarını belirten yönetim kurulu üyeleri transferi kapattıklarını genç, gelecek vadeden sürpriz bir isim olmadıkça kimseyle görüşmeyeceklerini belirtti. Temsilcimiz Bank Asya 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor’da forma giyen stoper Bahadır Sekizkardeş, Bucaspor’dan forvet Erman Özcan ve Kardemir Demir Çelik Karabükspor’dan forvet Abdullah Apak’ı renklerine bağlamıştı.
Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence kupa sınavında İstanbul Büyükşehir’e karşı oynanan zorlu maçı değerlendirdi. İstanbul önünde çok iyi bir futbol oynadıklarının altını çizen Erence; “Tüm futbol otoritelerinin ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor teknik adamı Abdullah Avcı’nın da görüşleri bu yönde. Maçtan sonra yapılan açıklamalar, maçın tek hakiminin Şekerspor olduğu yönündeydi. Ancak biraz şanssızlık, birazda beceriksizlik diyelim 3 topumuz direkten döndü ve birde penaltımız verilmedi. Bunun neticesinde kaybettik. Ancak oynanan oyun, gösterilen mücadele teknik heyetimizle birlikte hepimizi memnun etti. Futbol adına Konya’yı en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum. Grup’ta hala en iddialı takımlardan biri Şekerspor’dur. Manisa maçında iyi futbolumuzu bu kez neticeye yansıtmak istiyoruz” dedi.
Önümüzdeki Pazar günü Manisaspor ile 3. kupa randevusuna çıkacaklarını ifade eden başkan Erence, Konya futbol camiasına ve taraftarlara çağrıda bulundu. Türkiye liglerinde ses getirecek, kaliteli bir ekip olduklarını ifade eden Erence; “Bu kalitemizi geçtiğimiz maçlarda ortaya koyduğumuz futbolla kanıtladık. Bu hafta sonu ise Süper Lig ekiplerinden Manisaspor ile zorlu bir mücadeleye daha çıkacağız. Bu mücadelede Konya futbolunun ileri gelen isimlerini ve tem taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Onların bize vereceği ile Konya’nın yüzünü ağartacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri