Şeker İstanbul önünde

Şekerspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde İstanbulspor ile karşı karşıya geliyor. Üst üste aldığı dokuz puanla zirveye oturan yeşil-beyazlılar evinde kazanarak yoluna kayıpsız devam etmek istiyor

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu’nda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde İstanbulspor ile karşı karşıya geliyor. Liderliğini devam ettirmek isteyen Şekerspor ile ligde iyi bir çıkışın başlangıcını arayan İstanbulspor’un zorlu mücadelesi Saat 13.30da Recep Konuk Tesisleri’nde başlayacak. Mücadeleyi Adana bölgesi hakemlerinden Burak Cem Tahiroğlu yönetecek. Tahiroğlu’nun yardımcılığını Aynur Aysun Akar ve Ferudun Kara yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Onur İçyer.

Eyüp yenilgisi ile lige başlayan ardından sırasıyla Tepecik, Sarıyer ve Denizli Belediyespor maçlarından aldığı dokuz puanla liderlik koltuğuna oturan yeşil-beyazlılar, kendi saha ve seyircisi önünde kazanmanın hesaplarını yapıyor. Klasman grubunda taraftarlarının önünde çıkacağı maçı bu kez kazanmak isteyen yeşil-beyazlılar, Sarıyer karşısında aldığı hükmen galibiyet dışında şu ana kadar evinde kazanamadı. Şekerspor, alacağı galibiyetle bir taraftan tüm sevenlerini mutlu etmenin hesaplarını yaparken, diğer taraftan da yakaladığı seriyi sürdürmek istiyor.
Yeşil-beyazlılarda, fıtık ameliyatı olan Murat Gürbüz Erol ve dizinden ameliyat geçirecek olan Samet Gören dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Ayrıca Denizli maçında sarı kart gören Gökhan Caba, Muhammet Reis, Serkan Silan, Turgay, Kadir, Cafercan ve sakatlığı devam eden Murat sarı kart sınırında bulunuyor. Teknik adam Altıparmak, sınırda bulunan futbolculara İstanbul maçında kart görmemeleri konusunda uyarılarda bulundu. Ligin 6. haftasında zirve yolunda önemli bir maça çıkacak olan yeşil-beyazlılarda başarılı futbolcular kart gördükleri takdirde Turgutlu önünde forma şansı bulamayacak.
Öte yandan grupta bu hafta önemli karşılaşmalar oynanacak. Şekerspor’un Sarıyer ile oynayacağı zorlu karşılaşma ile birlikte zirve mücadelesi veren takımlar haftayı galibiyetle kapatmanın hesaplarını yapıyorlar. Yeşil-beyazlıları aynı puanla averajla bir sıra geriden takip eden Eyüpspor, kendi saha ve seyircisi önünde Sarıyer’i konuk edecek. Geçtiğimiz haftayı maç yapmadan kapatan ve liderlik koltuğunu bırakan Turgutluspor ise Fethiyesporla deplasmanda karşı karşıya gelecek. Zirve hesabı yapan bir diğer takım Alanyaspor ise kendi sahasında Denizli Belediyespor’u konuk edecek.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, bugün oynayacakları İstanbulspor maçını mutlaka kazanmak istediklerini söyledi. Taraftarlarının önünde iyi bir futbol sergileyerek arzu ettikleri skoru almak istediklerini ifade eden Altıparmak; “Zirve yarışında kaybetmek istemiyoruz. Taraftarlarımızın bize vereceği destek ile mutlaka kazanmak için mücadele edeceğiz. Biz iyi bir ekibiz ve bunu başaracak gücümüz var. Alacağımız sonuçla hem zirvedeki yolumuza devam etmek hemde moralimizi artırmak istiyoruz. İnşallah alacağımız skorla tüm Konya’yı mutlu ederiz. Hedefimiz olan Bank Asya 1. ligine çıkmak için verdiğimiz mücadeleyi lig sonuna kadar sürdüreceğiz. Şu ana kadar kendi saha ve seyircimiz önünde iyi futbol ortaya koyamadık. Ancak bu maçta şanssızlığımızı kırarak rahat bir nefes almak istiyoruz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri