Şeker İskenderun virajında

Konya Şekerspor, bugün İskenderun Demir Çelikspor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor

Konya Şekerspor, bugün İskenderun Demir Çelikspor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Lig’de zor günler yaşayan yeşil-beyazlılar İskenderun karşısında alacağı sonuçla çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor ligin 9. haftasında bugün Hatay temsilcisi İskenderun Demir Çelikspor ile karşı karşıya geliyor. İskenderun 5 Temmuz Stadı’nda oynanacak maç saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Muğla bölgesi ulusal hakemlerinden Ali Zağlı yönetecek. Zağlı’nın yardımcılığını Ahmet Kayarca ve Yusuf Yaratıcı yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Muhsin Çayan.

Lig’de kötü günler yaşayan yeşil-beyazlılar, kendini toparlamak ve iyi bir çıkış yakalamak için zorlu maçı deplasmanda kazanmak istiyor. Bir başka deyişle Şekerspor, 6 haftalık galibiyet hasretini İskenderun önünde sonlandırmak hedefinde. Yeşil-beyazlılar, grubun güçlü ekiplerinden birisi olan ve oynadığı 7 maçın 5’ini kazanıp, 2’sini kaybeden İskenderun ekibi karşısında zoru başararak evine dönmenin hesaplarını yapıyor.

Konya Şekerspor’da Çorum maçında kırmızı kart gören kaleci Akın ve yine bu maçta dördüncü sarı kartını görerek cezalı duruma düşen Tanju dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Uzun süredir sakatlığı devam eden ve Çorum maçının 2. yarısında oyuna girerek iyi bir futbol ortaya koyan tecrübeli futbolcu Okan Koç’un takıma katkı sağlaması ise teknik heyeti sevindirdi.

Şekerspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, İskenderun karşısında zorlu bir maçın kendilerini beklediğini söyledi. İskenderun’un oturmuş bir kadrosu olduğunu ve zirve yarışı veren takımları mağlup ettiklerini ifade eden Çapanoğlu; “Oldukça zorlu bir sınavdan geçeceğiz. Tek düşüncemiz kazanarak iyi bir çıkışın başlangıcını yapmak. Zor maç olacak, ancak kazanmak için mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence ise İskenderun karşısında kötü gidişe dur demek istediklerini söyledi. 6 haftadır devam eden galibiyet hasretine son vermeyi hedeflediklerini ifade eden Erence; “Sezon başında iyi bir ekip kurduk ancak yeni bir takım olmakla birlikte uzun süre uyum sorunu yaşadık. Son haftalarda ise teknik adam değişikliğine gittik ve istediğimiz üç puanı iki haftada hanemize yazdıramadık. İskenderun karşısında buna bir son vermek ve üç puanı almak istiyoruz. Zorlu bir ekiple karşılaşacağımızı biliyoruz ve bayram izni bile yapmadan çalışmalarımıza devam ettik. İnşallah tüm Konya’yı zorlu deplasmanda sevindirir ve evimize istediğimiz alarak döneriz” dedi.

Öte yandan Spor Toto 2. Lig’e 9. hafta maçlarının tamamı bugün oynanacak. Maçların programı şöyle: Beyaz Grup: 13.30 Şanlıurfaspor-Pendikspor 13.30 Çorumspor-Ofspor 13.30 Turgutluspor-Bozüyükspor 13.30 Kocaelispor-Tokatspor 13.30 Altay-Gaziosmanpaşaspor 13.30 Tepecikspor-BUGSAŞ Spor 13.30 İskenderun Demir Çelikspor-Konya Torku Şekerspor 13.30 Yeni Malatyaspor-Diyarbakırspor. Kırmızı Grup: 13.30 Beypazarı Şekerspor-Sarıyer 13.30 Kırklarelispor-Körfez Futbol Kulübü 13.30 Alanyaspor-Adıyamanspor 13.30 Fethiyespor-Adana Demirspor 13.30 Eyüpspor-Bandırmaspor 13.30 Ünyespor-Altınordu 13.30 1461 Trabzon-Çankırıspor 13.30 Kızılcahamamspor-Mardinspor.

BURAK TAŞPINAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri