Şeker, iki oyuncu ile görüşüyor

Konya Şekerspor yeni sezon hazırlıkları dahilinde yaptığı transfer çalışmalarını sürdürüyor.
2010-2011 sezonuna en iyi şekilde girmek isteyen yeşil-beyazlı ekip dış transferde bir stoper ve bir orta saha oyuncusu ile görüşme halinde. Oyuncuların takımları ile sözleşmelerinin devam ettiği ancak alacaklarından dolayı anlaşmaları fesh etmeyi düşündükleri belirtiliyor. Sözleşmeler fesh edildiği takdirde Şekerspor ekibi bu oyuncularla masaya oturacak. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak’ın verdiği rapor doğrultusunda hareket eden Şekerspor yönetimi bu transferlerde de ekonomik davranmayı planlıyor.

Yeni sezon hazırlıkları için 10 Temmuz’da toplanacak olan Konya Şekerspor iki gün burada çalıştıktan sonra 12 Temmuz tarihinde Çumra Şeker tesislerinde tekrar top başı yapacak. Yeşil-beyazlı oyuncular 10-11 Temmuz tarihlerinde sağlık kontrolünden geçecek. Konya Şekerspor’un Recep Konuk Tesisleri bakıma alınacağı için yeni sezon hazırlıklarını Çumra Şeker tesislerinde yapacağı belirtildi. Yeşil-beyazlı ekip yeni sezonun ilk etap çalışmalarını Çumra’da yapacak. Yeni sezon hazırlıklarını yaklaşık 1 ay burada sürdürecek olan Konya Şekerspor’un ikinci etap çalışmalarını nerede yapacağı konusu ise netlik kazanmadı. Yeşil-beyazlı ekibin ikinci etap çalışmalarını yapmak için Kızılcahamam’ı düşündüğü belirtiliyor. Ancak konuyla ilgili olarak şuanda kesin bir açıklama yok. Yapılacak toplantının ardından 2. etap kamp yeri belli olacak.

Dış transfer çalışmalarını kamp tarihine kadar sonlandırmayı hedefleyen Konya Şekerspor görüştüğü isimlerle anlaşma sağlandığı takdirde isimleri açıklayacağını bildirdi. Yeşil-beyazlı ekibin görüştüğü isimlerin kulüpleri ile olan sıkıntıyı gidermelerini beklediği ve bu olay sonuçlandığı takdirde futbolcularla görüşeceği belirtildi.

Konyaspor’a transfer olduğu iddia edilen genç oyuncu İshak Çakmak konusunda ise yeşil-beyazlı camiadan henüz bir açıklama gelmedi. Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence’nin Ankara’da olduğu ve Konya’ya geldiğinde yapılacak toplantı sonrası nasıl bir yol izleneceği ve tüm konularla ilgili olarak açıklama yapılacağı belirtildi.

Konyaspor ile sıkı diyaloglar içinde olan Şekerspor camiası Konyaspor’un Cafercan Aksu’yu da kadrosuna dahil etmek isteğini ve bu konuyla ilgili teklif sunduğunu ifade etti. Bu konuyla ilgili olarak da kulüp başkanı Yavuz Erence’nin Ankara’dan dönmesi bekleniyor. Erence ile yönetim kurulunun yapacağı toplantının ardından kulübün Cafercan konusuyla ilgili olarak da açıklama yapması bekleniyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri