Şeker hırslı çalışıyor

Balıkesir yenilgisi ile yakaladığı çıkışa fren yapan Konya Şekerspor, Diyarbakır maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar taraftarlarının önünde kazanarak iyi bir çıkış yakalamak

Balıkesir yenilgisi ile yakaladığı çıkışa fren yapan Konya Şekerspor, Diyarbakır maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar taraftarlarının önünde kazanarak iyi bir çıkış yakalamak istiyor

 

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin 14. haftasında önümüzdeki pazartesi günü Diyarbakırspor ile kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya gelecek. Günde yaptığı tek idmanla zorlu maçın hazırlıklarına eden yeşil-beyazlılar, bugün teknik adam Mustafa Çapanoğlu nezaretinde teknik ve taktik ağırlıklı bir antrenman yapacak.

 

Balıkesir karşısında aldığı yenilginin getirdiği moral bozukluğundan bir an önce kurtulmanın ve Diyarbakır maçını kazanmanın hesaplarını yapan Şekerspor, yarın yapacağı idmanla hazırlıklarına son noktayı koyacak. Önümüzdeki Pazar sabahı yeniden bir araya gelecek olan yeşil-beyazlılar kampa girerek Diyarbakır maçını beklemeye başlayacak. 

 

Bir an önce arzu ettiği galibiyetleri alarak ligde tırmanışa geçmenin hesaplarını yapan yeşil-beyazlılarda tek hedef Diyarbakırspor maçını kazanmak. Şekerspor alacağı galibiyetle bir taraftan ligin üst basamaklarına doğru tırmanmak isterken bir diğer taraftan da kendisini yakından takip eden Diyarbakırspor ile arasında puan farkını açmanın hesaplarını yapıyor.

 

Yeşil-beyazlı temsilcimizde, sakatlıkları devam eden Akın ve Erkan dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Ayrıca yeşil-beyazlılarda Diyarbakırspor maçı öncesinde üç futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Temsilcimizde Murat Dilek, Mehmet Balban ve Özgür Çelik ceza sınırında bulunan isimler. Bu futbolcular Diyarbakırspor maçında kart gördükleri takdirde ligin 15. haftasında oynanacak olan Gaziosmanpaşa maçında forma giyemeyecekler.

 

Sezon başında takımı tamamen yenileyen Konya Şekerspor sezonun ilk devresinde istediğini bulamadı. 14. haftaya ateş hattına yakın olan 12. sırada giren yeşil-beyazlı ekibin devre arasında takıma transferler yapması bekleniyor. Şekerspor kendi sahasında oynadığı 6 maçını 3’ünü kazandı. Yeşil beyazlı ekip 1 maçta berabere kalırken 2 maçta ise yenildi. Temsilcimiz bu maçlarda 13 gol attı 8 gol yedi. Rakip Diyarbakırspor ise dış saha maçlarında 1 galibiyet 2 beraberlik 3 yenilgi aldı. Kırmızı-yeşilli ekip bu maçlarda rakip kalelere 7 gol atarken kendi kalesinde 10 gol gördü. 

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’un 14. haftası birbirinden zorlu maçlara sahne olacak. İlk yarının son haftalarına yaklaşılırken, devre arasına moralli girmek isteyen takımların maçları ise şöyle: Ofspor-Balıkesirspor, Pendikspor-Yeni Malatya, Bugsaş-Altay, Bozüyük-Kocaelispor, Turgutluspor-İskenderun Demir Çelikspor, Tepecikspor-Çorumspor, Tokatspor-Gaziosmanpaşa, Konya Şekerspor-Diyarbakırspor.

 

Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, önümüzdeki pazartesi günü oynanacak olan Diyarbakır maçına tüm Konya ve Şekerspor taraftarlarını davet etti. Kendi saha ve seyircileri önünde oynayacakları karşılaşmada bu avantajlarını iyi kullanmak istediklerini ifade eden Erence; “Evimizde kazanmak istiyoruz. Bunu başaracak güçte iyi bir ekibiz. Tem sevenlerimizle kenetlenip yaşadığımız kötü günleri geride bırakmak istiyoruz. Bunun için tüm sevenlerimizi ve Konya’yı Diyarbakır maçında yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.

 

BURAK TAŞPINAR

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri