Şeker, hedefe kilitlendi

Türk Telekomu yenerek Play-Offu garantileyen Şekersporda tek hedef Bank Asya olarak belirlendi. Başkan Erence, haklı bir başarı elde etiklerini ve camia olarak kilitlendiklerini söyledi

TFF 2.Lig 3.Grup 16.hafta karşılaşmasında Türk Telekom’u deplasmanda 2-0 mağlup ederek grubu şampiyon bitiren temsilcimiz Şekerspor, Bank Asya 1.Lig’e katılmaktan başka bir şey düşünmüyor. 2 hafta sonra ligin bitimiyle oynanacak Play-Off maçlarıyla Bank Asya’ya katılmayı hedefleyen yeşil-beyazlılarda camiada bu hedeften başka bir şey düşünülmüyor, konuşulmuyor. Ankara’da beraberlik yetmesine rağmen, rakibini 2-0 gibi net bir skorla geçen temsilcimiz Etimesgut Şekerspor ve İstanbulspor ile formalite maçlarına çıkacak. Yeşil-beyazlılarda Play-Off maçlarına kart sınırında girmek istemeyen Şinasi, Cem Baki, Murat ve Emrehan Telekom maçında kart görerek, Etimesgut Şekerspor maçında cezalı duruma düştü.

Sezon başında sıkıntılı günler yaşamasına rağmen Telekom’u mağlup ederek Play-Off biletini kapan yeşil-beyazlılar 8’li finalde karşılaşacak rakiplerini beklemeye başladı. Temsilcimizle birlikte Trabzon Karadenizspor ve Şanlıurfaspor Play-Off’ları garantilerken, 1.grupta yer alan Dardanelspor ile 2.gruptaki Denizli Belediyespor da Play-Off’a katılmak için rakiplerinden bir adım önde bulunuyor. Klasman grubundaki 5 takımın yanı sıra yükselme grubundan da Play-Off’lara 3 takım katılacak. Bucaspor’un şampiyon olarak Bank Asya’ya çıktığı ligde Mersin İdmanyurdu ikinci olursa, Tarsus, Tokat ve Çorum takımları da 8’li Play-Off’larda Şekerspor’un rakibi olacak.
ERENCE: GÖZÜMÜZ BANK ASYA’DA
Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, Telekom karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını, camia olarak Bank Asya hedefine kilitlendiklerini söyledi. 8’li Play-Off’lar sonrası bir üst lige katılmayı çok istediklerini vurgulayan Erence, “Oyuncularımı kutluyorum. Bir sezon boyunca çok iyi mücadele ettiler ve bunun karşılığını grup şampiyonluğu olarak aldık. Şimdi önümüzde Play-Off maçları var. Rakiplerimize baktığımızda işimiz hiç kolay değil. Tek maçlık sistemde zor maçlar oynayacağız. Geçen sezonda da gördüğümüz gibi bu tip maçlarda takımların futbol şansına da ihtiyacı var. Biz 8’li finalde en iyi şekilde mücadele edip Bank Asya’ya katılan takım olmak istiyoruz” dedi.
Erence, sezon başından beri takım üzerinde baskı oluşturmamak için şampiyonluğu telaffuz etmediklerini belirterek, son iki sezonda kulüp tarihine geçecek önemli başarılar kazandıklarını dile getirdi. Bank Asya’yı çok istediklerini ancak bu hedefin bu sezon olmazsa önümüzdeki sezon daha güçlü bir şekilde düşünüleceğinin altını çizen Erence, “Bank Asya’ya bu sezon katılabilirsek güzel olur, ama katılamasak da dünyanın sonu değil. Önümüzdeki sezon daha iyi yapılanarak, bu hedefe göre transfer yaparak Bank Asya’yı düşünürüz. Ancak bugün gelinen nokta da kulüp için başarıdır. İki sezonu şampiyonluklarla kapattık. Oyuncularımı grubu şampiyon bitirdikleri için bir kez daha kutluyorum” diye konuştu.
ŞİNASİ: GOL ATMAYA DEVAM EDECEĞİM
Şekerspor’a geldiği günler eleştirilen ancak daha sonra attığı goller ve sergilediği mücadeleyle yeşil-beyazlı takım için faydalı bir oyuncu olduğunu gösteren Şinasi, gollerini sıralamaya devam edeceğini söyledi. Çok iyi bir ekip olduklarını, 8’li Play-Off’larda rakiplerini korkutacak bir takım haline geldiklerini belirten tecrübeli oyuncu, “Play-Off maçlarında işimiz kolay değil. Ancak rakiplerimiz kadar şansımız var. İyi bir mücadeleyle Bank Asya’ya yükselmekten başka bir şey düşünmüyoruz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri