Şeker Göztepe’yi geçmek istiyor

TFF. 2.Lig 2. Grup temsilcimiz Konya Şekerspor bugün sezonun 8. maçında Göztepeye konuk oluyor. 7. haftayı maç yapamadan dinlenerek geçiren yeşil-beyazlı ekip şanssızlığını İzmirde bırakmak istiyor.
Bu maça sıkıntılı durumdan kurtuluş gzü ile bakan Konya Şekerspor geçtiğimiz pazartesi gününe kadar çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürdü. Pazartesi günü İzmir’e gelen Konya Şekerspor zorlu maç için Fuar anemon Otel’de kampa girdi. Yeşil-beyazlı ekibin Göztepe ile oynayacağı zorlu mücadele saat 15.00’te başlayacak. Karşılaşma İzmir Atatürk Stadı’nda oynanacak. Şekerspor’da kupa maçında burnu kırılan kaleci Ziya’nın dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Kaptan Ziya 2 hafta sahalardan uzak kalacak. Ligde henüz aradığını bulamayan yeşil-beyazlı ekip Göztepe deplasmanında şanssızlığını kırmak istiyor Ligde henüz galibiyetle tanışamayarak sezona kötü başlangıç yapan yeşil-beyazlı ekip Kupada ise oynadığı iki maçı da kazanarak bir üst tura çıktı. Kupada moral bulan Şekerspor ligde bu morali kullanarak Göztepe’yi de yenmek istiyor. Ligde oynadığı 6 maçta bir yenilgi alan ve diğer 5 maçta ise beraberlikle sahadan ayrılan yeşil-beyazlı ekip 5 puanla sıralamada maç eksiği ile 9. sıra ya geriledi. Rakip Göztepe ise hafta sonu Akhisar Belediye Gençlik deplasmanından 0-0’lık beraberlik ve 1 puanla ayrıldı. Aldığı beraberlikle puanını 9’a çıkaran sarı kırmızılı ekip 5. sıradaki yerini korudu.

Alt sıralardan bir an önce kurtulmak istediklerini ve alınacak bir galibiyetle bunun başarılacağını söyleyen Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, “ Artık ligde galip gelmek istiyoruz. Aldığımız puanlar azımsanacak yada küçümsenecek puanlar değil. Bu puanlara ekleyeceğimiz bir 3 puan Şekerspor adına her şeyi değiştirecektir. Devamlı olarak iyi futbol oynadığımız söylüyorum ve gol bulmada sıkıntı yaşadığımızı ifade ediyorum. Bu maçta iyi oyunla sonuca gitmek istiyoruz. Oyuncularımın hırsına ve agresif oyunlarına güvenebiliyorum rakip ceza sahasındaki son vuruşlarda etkili olursak kazanırız. Kalecimiz eksik ancak diğer kalecilerimiz de Ziya kadar başarılı hepsi ligde tanına isimler. Eminim ki onun yokluğunu aratmayacaktır. Tek düşüncemiz bu karşılaşmadan mutlak galibiyetle ayrılmak. Kupada aldığımız galibiyetleri burada da almaya başlamak istiyoruz. İçinden bulunduğumuz bu durumdan bir an önce kurtulmak için savaşıyoruz.Göztepe karşısında da zor bir savaş vereceğiz. Göztepe Türk futbolunun köklü ekiplerinden ismini ve markasını futbol camiası biliyor. Ancak rakibimizin ismi ve bulunduğu konum bu mücadelede bizi ilgilendirmiyor. Bizim ekip olarak tek düşüncemiz galibiyet” diye konuştu.

Konya Şekerspor’un İzmir Atatürk Stadı’nda Göztepe ile oynayacağı zorlu müsabaka saat 15.00’de başlayacak. Aynı saatte başlayacak günün diğer maçlarının programı ise şu şekilde: İstanbulspor A.Ş. - Akhisar Belediye Gençlik, Tepecikspor A.Ş. - Sarıyer, Fethiyespor - Eyüpspor, Turgutluspor - Denizli Belediyespor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri