Şeker Göztepe hazırlıklarına başladı

TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, Akhisar beraberliğinin ardından yaptığı izine dün son verdi.

Bu hafta sonunu maç yamadan kapatacak olan temsilcimiz 18. hafta maçında önümüzdeki Çarşamba günü Türkiye liglerinin köklü kulüplerinden Göztepe ile karşı karşıya gelecek.

Dün sona eren izinin ardından akşam saatlerinde Recep Konuk Tesisleri’nde bir araya gelen yeşil-beyazlılar, yaptığı tek çalışma ile günü tamamladı. Temsilcimiz bugün ise çift idman yapacak. Sabah saatlerinde kondisyon ağırlıklı bir çalışma yapacak olan Şekerspor, öğleden sonra yapacağı taktik idmanı ile günü tamamlayacak.
Üç gülük izinin ardından tesislerinde bir araya gelen yeşil-beyazlılarda başarılı teknik adam Mehmet Altıparmak, futbolcuları ile kısa bir toplantı yaptı. Akhisar karşısında ortaya koydukları kaliteli futbolu ve maçın hakemi Terzioğlu’nun yanlı kararları ile kaybettikleri üç puanı masaya yatıran Altıparmak, futbolcularına moral verdi. Ligin kalan haftaları için bir değerlendirme yaptığı belirtilen teknik adam Altıparmak’ın futbolculara hedefleri doğrultusunda kaybetmemeleri gerektiğini konusunda uyarılarda bulunduğu kaydedildi.
Temsilcimizde Göztepe maçı öncesinde sarı kart görerek cezalı duruma düşen Engin dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Sakatlığı süren ve tedavisi devam eden Muhammet Reis ise zorlu maçı yetiştirilmeye çalışılıyor. Zirve yarışında üst sıralardan kopmamanın hesaplarını yapan temsilcimiz, maç yapmayacağı haftada zorlu rakiplerinin puan kaybetmelerini bekleyecek. Kendisini averajla bir sıra geriden takip eden Göztepe hafta sonu lider Akhisar Belediye’yi ağırlayacak ve evinde önemli bir sınav verecek. Aynı puanda bulunan Alanyaspor ise zirve için hesaplar yapan ancak son haftalarda düşüşe geçen Turgutluspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.
Konya Şekerspor’un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, Akhisar maçında hakemin yanlı kararları nedeni ile üç puanı alamadıklarını söyledi. Bunun kendilerini olumsuz yönde etkilememesi için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Altıparmak; “Çok zor bir periyot bizi bekliyor. Kendi sahamızda ve dışarıda zirve için çok önemli sınavlar vereceğiz. Bu maçlar öncesinde Akhisar maçında yaşananların moralimizi bozmasına müsaade etmeyeceğiz. Lider Akhisar’ın ardından bizimle birlikte Göztepe ve Alanyaspor aynı puanda bulunuyorlar. Biz bu haftayı maç yapmadan kapatacağız.
Ancak gözümüz kulağımız rakiplerimizin yapacağı karşılaşmalarda olacak. Göztepe lider Akhisar, Alanya ise Turgutlu ile karşılaşacak. Birbirinden zorlu geçecek olan bu iki maçı yakından takip edeceğiz. Bunun ardından önümüzdeki hafta içi Göztepe’yi biz konuk edeceğiz. Her iki takım içinde çok önemli bir karşılaşma olacak. Ancak biz özellikle evimizde yakaladığımız çıkışı devam ettirmek için mücadele edeceğiz. Bu avantajımızı iyi kullanmak istiyoruz” dedi.
Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence ise Akhisar maçında hakem yüzünden kaçırdıkları üç puanın telafisini kendi saha ve seyircileri önünde Göztepe ile oynayacakları maçta yapmak istediklerini söyledi. Taraftarlarının desteği ile bunu başaracaklarının altını çizen Erence; “Lig’in son haftalarında iyi bir çıkış yakaladık. Bunu kendi evimizde oynayacağımız Göztepe maçında devam ettirmek istiyoruz. Hedefimiz olan Play-Off’a kalmak için mutlaka kazanmamız gereken bir maça çıkacağız. Geçtiğimiz haftalarda aldığımız skorlarla birlikte başarı için kenetlenmenin en iyi örneklerini verdiğimize inanıyoruz. Göztepe önünde de bunu devam ettireceğimizi düşünüyorum” diye konutu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri