Şeker gibi olsun

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, bugün Turgutluspor ile kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya geliyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, bugün Turgutluspor ile kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya geliyor. Ligin 22. haftasına dahil oynanacak olan karşılaşma saat 13.30’da Recep Konuk Tesisleri’nde başlayacak. Karşılaşmayı Kocaeli bölgesi ulusal hakemlerinden Deniz Kürek yönetecek. Kürek’in yardımcılığını Levent Çakır ve Atilla Karaoğlan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Servet Reyhan.

Geride kalan 4 haftalık periyotta sadece 2 puan alabilen yeşil-beyazlılar, evinde oynayacağı Turgutlu maçını kazanarak zor günlerin geride bırakmak ve iyi bir çıkışın başlangıcını yapmak istiyor. Şekerspor’da Bugsaşspor maçında kırmızı kart gören ve 3 maç ceza alan İlkay ve yine bu maçta kırmızı kart gören Fatih’ten sonra 21. hafta maçında 4. sarı kartı gören Ertan Koç, Turgutlu maçında yer alamayacak. Ertan’ın gördüğü kartın ardından Şekerspor’da ceza sınırında bulunan futbolcu sayısı dörde indi.

Konya Şekerspor’da İshak Çakmak, Mehmet Balban, Ömer Ali Şahiner ve Özgür Çelik ceza sınırında bulunan isimler. Şekerspor Pazar günü karşılaşacağı, Turgutluspor ile ligin ilk yarısında deplasmanda karşı karşıya geldi. Lig’in 5. haftasına dahil oynanan maçtan Şekerspor, 2-1’lik yenilgi ile ayrılmıştı. Yeşil-beyazlılar bu skorun rövanşını almak istiyor. Geride kalan 21 hafta sonunda 11 galibiyet 6 mağlubiyet ve 3’de beraberlik alan Turgutlu 36 puanla ligin 6. sırasında yer alıyor.

Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, bugün kendi saha ve seyircileri önünde Turgutlu maçını kazanmak istediklerini söyledi. Lig’in ikinci yarısında 4 haftalık periyodu oldukça şanssız bir şekilde geçirdiklerini ifade eden Çapanoğlu; “Bu zaman zarfı içerisinde beklenmedik sonuçlar aldık ve istediğimiz çıkışı bir türlü yalayamadık. Mücadele gücü giderek yükselen ve kazanma adına sürekli temposunu artıran bir ekibimiz var. Bugün sahadan istediğimiz sonucu alarak ayrılmak istiyoruz. Bunun için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Benim bu konuda futbolcularıma olan inancım sonsuz. Taraftarlarımızın önünde kazanarak moral bulmak ve kötü gidişe dur diyerek önümüze yeni bir hedef koymak istiyoruz. Taraftarlarımızın desteği ile sahadan istediğimizi alacağımıza inanıyorum. Onun için tüm Şekerspor camiasını ve Konyalı sporseverleri bu maçta yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.

Öte yandan 2. Lig’de 22. hafta heyecanı bugün oynanacak karşılaşmalar ile tamamlanacak. Tamamı saat 13.30’da başlayacak ligde macların programı ise şöyle: Beyaz Grup: Konya Şekerspor-Turgutluspor (Recep Konuk Spor Tesisleri), Tokatspor-Tepecikspor (Tokat Gaziosmanpaşa), Gaziosmanpaşaspor-Şanlıurfaspor (Gaziosmanpaşa), Diyarbakırspor-Çorumspor (Diyarbakır Atatürk), Balıkesirspor-İskenderun Demir Çelikspor (Balıkesir Atatürk), Yeni Malatyaspor-Kocaelispor (Malatya İnönü), Pendikspor-BUGSAŞ Spor (Pendik). Kırmızı Grup: Körfez Futbol Kulübü-Bandırmaspor (İsmetpaşa), Adıyamanspor-Eyüpspor (Adıyaman Atatürk), Çankırıspor-Kızılcahamamspor (Çankırı Atatürk), Adana Demirspor-Ünyespor (Adana 5 Ocak), Sarıyer-Kırklarelispor (Yusuf Ziya Öniş), Denizli Belediyespor-Alanyaspor (Doğan Seyfi Atlı).

BURAK TAŞPINAR

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri