Şeker geçen seneyi arıyor

Şekerspor geçen sezonunun tam aksi bir görüntü çiziyor. Yeşil-beyazlılar geçtiğimiz sezon 8 maçta 5 galibiyet 2 beraberlik 1 de yenilgi alarak puan sıralamasında zirvede yer almıştı
Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Şekerspor geçen sezonunun tam aksi bir görüntü çiziyor. Yeşil-beyazlılar geçtiğimiz sezon 8 maçta 5 galibiyet 2 beraberlik 1 de yenilgi alarak puan sıralamasında zirvede yer almıştı. Torku Şekerspor bu sezon ise geride kalan 8 haftada sadece 1 galibiyet aldı. Yeşil-beyazlı ekip 3 beraberlik 4 yenilgi alarak sıralamada ise 14. basamakta yer aldı. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, geçtiğimiz sezonu arıyor.
Lig’in 8. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Çorumspor ile berabere kalarak bir türlü aradığı çıkışı yakalayamayan Torku Şekerspor kötü günleri geride bırakmak istiyor.  Şekerspor geçtiğimiz sezon ilk 8 haftada sadece bir maç kaybetmişti. 2 maçta rakipleri ile berabere kalan yeşil-beyazlılar 5 maçta ise sahadan galibiyetle ayrılarak 17 puanla haftayı zirvede tamamlamıştı. Şekerspor bu sezon ise 8 maçta sadece 6 puan toplayabildi. Geçtiğimiz sezon 8 haftada 20 gol atan temsilcimiz kalesinde sadece 7 gol görmüştü. Bu sezon ise işler tam tersine döndü. 
Oynadığı 8 maçta 5 gol atan yeşil-beyazlı temsilcimiz kalesinde ise 10 gol gördü. Geride kalan sezonda ilk yenilgisini 8. haftada alan Torku Şekerspor bu sezon 3. haftada Bugsaş’a 1-0 yenilerek ilk mağlubiyetini almış oldu. Yeşil-beyazlı ekip 4. haftada ise sahasında Bozüyükspor’a 3-1 kaybederek 4. haftada 2. yenilgisini aldı. Ligin 5. haftasında ise Turgutluspor’a 2-1 kaybeden Şekerspor’da kan kaybı 6. haftada Tepecikspor’a karşı devam etti. Yeşil-beyazlı ekip son iki maçında ise sahadan beraberlikle ayrıldı.
Öte yandan Konya Şekerspor, Lig’in 9. haftasında karşı karşıya geleceği İskenderun Demir Çelikspor maçının hazırlıklarına galibiyet parolası ile devam ediyor. Kurban Bayram’ı nedeni ile zorlu karşılaşmayı 13 Kasım’da oynayacak olan yeşil-beyazlılar, ligdeki kötü günleri geride bırakmak için temposunu giderek artırıyor. Bayram izni yapmayacak olan Şekerspor, lige verilen kısa arayı iyi değerlendirmek adına antrenmanlarını sıkı bir şekilde devam ettirecek. Teknik adam Mustafa Çapanoğlu nezaretinde dün tek idman yapan temsilcimiz, yağışlı hava nedeni ile dünkü çalışmasını suni çim sahada yaptılar. Bugünü de tek idmanla kapatacak olan yeşil-beyazlılar, 11 Kasım Cuma gününe kadar temposunu artırarak çalışmalarına devam edecek ve 12 Kasım’da İskenderun yolculuğuna başlayacak.
Zorlu deplasmandan evine galibiyetle dönmenin hesaplarını yapan Konya Şekerspor’da Çorum maçında kırmızı kart gören kaleci Akın ve yine bu maçta dördüncü sarı kartını görerek cezalı duruma düşen Tanju dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Uzun süredir sakatlığı devam eden ve Çorum maçının 2. yarısında oyuna girerek iyi bir futbol ortaya koyan tecrübeli futbolcu Okan Koç’un takıma katkı sağlaması ise teknik heyeti sevindirdi.
Spor Toto 2. Lig’de 9. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre, 13 Kasım Pazar günü oynanacak 2. Lig Beyaz Grup’ta 9. hafta maçlarını yönetecek hakemler şunlar: 13.30 Turgutluspor-Bozüyükspor: Abdullah Kalafatoğlu 13.30 Tepecikspor-BUGSAŞ Spor: Burak Astar 13.30 Şanlıurfaspor-Pendikspor: Hasan Küpeli 13.30 Çorumspor-Ofspor: Nihat Akman 13.30 İskenderun Demir Çelikspor-Konya Torku Şekerspor: Ali Zağlı 13.30 Kocaelispor-Tokatspor: Abdulkadir Bitigen 13.30 Altay-Gaziosmanpaşaspor: Gökhan Güneşer 13.30 Yeni Malatyaspor-Diyarbakırspor: Serkan Tokat
BURAK TAŞPINAR

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri