Şeker galibiyetle bitirmek istiyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Konya Torku Şekerspor ilk devrenin son maçında bugün ligin son sırasında bulunan Ofspor ile karşı karşıya gelecek.
Saat 13.30’da başlayacak zorlu mücadele Recep Konuk Tesislerinde oynanacak. Yeşil-beyazlı ekip yarın sahasında oynayacağı maçı mutlak kazanarak ilk devreyi en az kayıpla tamamlamak istiyor. En yakın rakibi Elazığspor’a liderliği kaptıran Şekerspor bu yarıştan uzaklaşmak istemiyor. Yeşil-beyazlı ekibin teknik patronu Mehmet Altıpramak tek düşüncelerinin galibiyet olduğunu ve rakiplerinin konumları ile ilgilenmediklerini ifade etti.
Altıparmak, “ Rakibin konumu her ne olursa olsun bizi ilgilendirmiyor. Biz işimize bakarız. İlk devrenin son maçını kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz geçmişe değil önümüze bakıyoruz. Devreye galibiyetle girmek istiyoruz. Devre arasında ise yapacağımız birkaç transferle birlikte daha da iyi olacağımız düşünüyorum. tek düşüncemiz sezon sonunda hedefimize ulaşmış olmak.  Allah’ın izniyle Ofspor maçını kazanıp, ilk yarıyı galibiyetle kapatacağız. Bir yenilgiyle hedefimizden sapmamız söz konusu olamaz. Devre arasında çok iyi çalışıp, daha iyi sonuçlar alacağımıza ve inşallah Bank Asya Ligi hedefimizi gerçekleştireceğimize sonuna kadar inanıyorum. Takımda şu an itibariyle hiçbir sorun bulunmuyor” diye konuştu
Sezon sonu şampiyon olarak doğrudan Bank Asya ligine yükselmeyi hedefleyen yeşil-beyaz işi play-offlar’a bırakmak istemiyor. Konya Şekerspor’da sakatlıkları süren ve ilk yarıyı kapatan Zafer Biryol ile Bahadır’ın tedavilerine devam ediliyor. Temsilcimizde Dardanel maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Onur dışında eksik bir futbolcusu bulunmuyor.
Konya Şekerspor’un ilk devrenin son maçında karşılaşacağı Ofspor’da ise moraller bozuk. Ligin son sırasında yer alan Trabzon temsilcisi geçtiğimiz hafta Pendikspor’a sahasında 2-1 yenildi. Konya’ya büyük bir moral bozukluğu ile gelecek Ofspor’un mutlak hedefi ise galibiyet. Trabzon ekibi bu karşılaşmayı kazanarak devreye moralli girmek istiyor.
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta 17. ve ilk yarının son hafta maçları bugün yapılacak. Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, tamamı saat 13.30’da başlayacak maçların programı şöyle: Pursaklarspor-Belediye Vanspor (Cebeci İnönü) Balıkesirspor-Dardanelspor (Balıkesir Atatürk) Fethiyespor-Eyüpspor (Fethiye İlçe) Tokatspor-Şanlıurfaspor (Tokat Gaziosmanpaşa) Elazığspor-Tarsus İdmanyurdu (Elazığ Atatürk) 1461 Trabzon-Türk Telekomspor (Ahmet Suat Özyazıcı) Konya Torku Şekerspor-Ofspor (Recep Konuk Spor Tesisleri) Pendikspor-Adana Demirspor (Pendik) Kocaelispor-Sakaryaspor (İsmetpaşa).

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri