Şeker galibiyete kilitli

Turgutlu galibiyeti ile moral bulan Konya Şekerspor, Tepecik maçının hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdürüyor.

Turgutlu galibiyeti ile moral bulan Konya Şekerspor, Tepecik maçının hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdürüyor. Çalışmalarına bugün son noktayı koyacak olan temsilcimizde İstanbul olculuğu yarın başlıyor

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Lig’in 23. haftasında İstanbul temsilcisi Tepecikspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Turgutluspor galibiyeti ile moral bulan ve kötü günlerini geride bırakın yeşil-beyazlılar zorlu maçın hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Olumsuz hava şartları nedeni ile sahasında antrenman sıkıntısı yaşayan Şekerspor çalışmalarını hafta boyunca Selçuklu Belediye halı sahasında sürdürdü. Yeşil-beyazlılar, Tepecik maçını suni çim sahada oynayacak olması nedeni ile dün akşamki idmanını Şehit Muharrem Samur Sahası’nda gerçekleştirdi.

Bugün yapacağı tek idmanla Tepecik maçının hazırlıklarını tamamlayacak olan Konya Şekerspor, yarın Recep Konuk Tesisleri’nde bir araya gelecek ve İstanbul yolculuğuna çıkacak. Futbol Şube Sorumlusu Semih Namal’ın kafile Başkanlığı’nda yola çıkacak olan temsilcimiz, Kaya Ramada Otel’de kampa girerek zorlu maçın saatini beklemeye başlayacak. İkinci yarının başından itibaren kötü bir seri elde eden ve buna Turgutlu galibiyeti ile son veren Şekerspor, zorlu deplasmanda 3 puan almanın hesaplarını yapıyor.

Konya Şekerspor, 22. haftanın ardından 26 puanla ligin 10. sırasında bulunurken, Tepecikspor ise 37 puanla 6. sırasında bulunuyor. Lig’in 6. haftasında Konya’da karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesinden İstanbul temsilcisi 3-0’lık galibiyetle ayrılmıştı. Yeşil-beyazlılar, bir taraftan yakaladığı çıkışı devam ettirmenin hesaplarını yaparken bir diğer taraftan da rövanşı kazanmak istiyor.

Yeşil-beyazlılarda Bugsaşspor maçında kırmızı kart gören ve 3 maç ceza alan İlkay Tepecik maçında da forma giyemeyecek. Yine Bugsaş maçında kırmızı kart gören Fatih ise Turgutlu maçında cezasını tamamladı ve teknik heyetin görev vermesi halinde tepecik maçında yerini alabilecek. Ayrıca Turgutlu maçı öncesinde kart cezalısı durumunda bulunan Ertan ve Eren ise cezasını tamamlayan futbolcular arasında. Turgutlu maçına 4 futbolcusu ceza sınırında giren Şekerspor, bu maçta üç futbolcusunu daha kaybetti.

Karşılaşmaya sınırda çıkan ve sarı kart gören Ömer Ali Şahiner, İshak çakmak ile Özgür Çelik Tepecik maçında cezalı duruma düştüler. Tüm bu gelişmelerin ardından Şekerspor, Tepecikspor maçına dört eksik ve iki futbolcusu sarı kart sınırında çıkacak. Yeşil-beyazlılarda Mehmet Balban ve Uğur Bulut, ceza sınırında bulunuyor. Bu futbolcular Tepecik maçında sarı kart gördükleri takdirde lider Şanlıurfaspor ile Konya’da oynanacak olan maçta forma şansı bulamayacak. Spor Toto 2. Lig’de 23. hafta maçları ise şöyle: Tepecikspor-Konya Torku Şekerspor, TurgutlusporOfspor, BozüyüksporPendikspor, Altay-Yeni Malatyaspor, KocaelisporBalıkesirspor, İskenderun Demir ÇeliksporDiyarbakırspor, ÇorumsporGaziosmanpaşa, ŞanlıurfasporTokatspor.

Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, Turgutlu maçında güzel bir galibiyet aldıklarını ve moral bulduklarını söyledi. Her geçen gün daha iyi bir performans ortaya koyduklarını ve çıkışlarının devam edeceğini ifade eden Çapanoğlu; “Ligin ikinci yarısında daha iyi bir takım olduk ve uyum sorunun atlattığımızı düşünüyorum. Daha iyi sonuçlar almak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Şekerspor hedeflediği Play-Offlar’a kalmak için kenetlenecektir. Önümüzde oynayacağımız Tepecik maçında alacağımız sonuç bizim için çok önemli. Onun için istediğimiz oyun ve skorla evimize dönmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” diye konuştu.

BURAK TAŞPINAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri