Şeker galibiyete kilitli

Konya Şekerspor, ligin 27. haftasında oynayacağı Tokatspor maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor

Temsilcimizin tek hedefi kendi saha ve seyircisi önünde kazanarak şampiyonluk yarışına devam etmek

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin 27. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Tokatspor maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Elazığ deplasmanında aldığı 2-1’lik yenilgi ile şampiyonluk yarışında yara alan yeşil-beyazlılar, günde yaptığı tek idmanla hazırlıklarına devam ederken, son çalışmasını bugün öğleden sonra yapacak. Yarın sabah saatlerinde Recep Konuk Tesisleri’nde bir araya gelecek olan Şekerspor, yapacağı ter idmanın ardından Rıxos veya Dedeman Otel’de kampa girecek.
Teknik direktör Kadir Özcan nezaretinde dün öğleden sonra yapılan çalışmada oyuncuların morallerin düzelmeye başladığı gözlendi. Yeşil-beyazlı ekipte sakatlığı devam eden Mehmet Balban’ın ise bugün yada yarın takımla birlikte çalışmalara başlayacağı bildirildi. Elazığ maçında forma giyemeyen Balban, büyük ihtimalle Tokat maçında da yerini alamayacak. Temsilcimizde ayrıca Elazığ maçında kart görerek cezalı durumuna düşen Onur Akbay, Tokat maçında forma şansı bulamayacak.
Şekerspor’da sahasında oynadığı 1461 Trabzonspor maçında gördüğü iki sarı kart sonucunda kırmızı kartla oyun dışında kalan Ömer Ali’nin bir maçlık cezası da Elazığ maçı ile birlikte sona erdi. Teknik direktör Kadir Özcan’ın görev vermesi halinde genç oyuncu Tokatspor karşısında forma giyebilecek. Ayrıca yeşil-beyazlılarda Ömer Ali ve Serdar sarı kart sınırında bulunuyor. Bu futbolcular Tokat maçında kart gördükleri takdirde 28. haftada oynanacak olan Kocaelispor maçında forma giyemeyecek.
Alınan Elazığspor yenilgisi ile liderin 5 puan gerisine düşen Konya Torku Şekerspor’da tüm hesaplar Tokat maçını kazanarak yarıştan tamamen kopmamak üzerine yapılıyor. Elazığ gibi zor bir deplasmandan kapılarla dönen Şekerspor, bu maçta yaşananları unutup Tokat maçı ile yeni bir serinin başlangıcını yapmak istiyor.
Yeşil-beyazlıların başarını teknik adamı Kadir Özcan 12 puanlık farkı kapattıklarını hatırlatarak kalan 5 puanlık farkın da kapanabileceğini ifade etti. Özcan, “Elazığ maçı geride kaldı artık önümüze bakıyoruz. Biz 12 puanı kapattık bu farkı da kapatacağımıza inanıyorum. Benim bütün futbolcularıma olan güveni tam. Lig uzun bir maraton ve bu maratonu tek bir maç endekslemek yanlış olur. Tek düşüncemiz Tokatspor maçını kazanmak. Biz kalan tüm maçlarımızı kazanarak rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Benim oyuncularım bunu başaracak güçte hepsine sonsuz güvenim var. Kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız zorla karşılaşmayı taraftarlarımızın bize vereceği destek ile kazanacağımıza inanıyorum. Onun için bu maçta tüm taraftarlarımızın desteğini yanımızda görmek istiyoruz. Şekerspor camiası olarak kenetlenmeli ve Konya’nın da desteğini arkamıza alarak hedefimize ulaşmalıyız. Tüm camia olarak bunu başaracak güçte bir ekibiz” diye konuştu.
Öte yandan ligin 27. hafta maçları 19-20 mart tarihlerinde oynanacak. Şekerspor sahasında Tokatspor ile 20 Mart tarihinde karşı karşıya gelecek. Oldukça zorlu maçların oynanacağı Kırmızı Grup’ta haftanın programı şu şekilde:  19 Mart 13:30 Adana Demirspor- Türk Telekomspor, Pursaklarspor A.Ş.- Ş.Urfaspor, 20 Mart 13:30 Eyüpspor - Tarsus İdman Yurdu Pendikspor-Kocaelispor, Fethiyespor- Sakaryaspor A.Ş. Konya Torku Şekerspor- Tokatspor, Balıkesirspor - Elazığspor, Belediye Vanspor - 1461 Trabzon, Ofspor- Dardanelspor A.Ş.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri