Şeker galibiyet için gidiyor

TFF 2. Lig 2.Grupta mücadele eden Konya Şekerspor Çarşamba günü deplasmanda Göztepe ile oynayacağı maç için bugün saat 16.00da İzmire hareket edecek.
Ligde henüz aradığını bulamayan yeşil-beyazlı ekip sezonun 8. hafta maçında İzmir deplasmanına konuk olacak. Haftayı bay geçen Şekerspor Göztepe deplasmanına galibiyet için gidecek. Bugün saat 16.00’da İzmir’e hareket edecek kafile Fuar Anemon Otel’de konaklayacak.

Ligde henüz galibiyetle tanışamayarak sezona kötü başlangıç yapan yeşil-beyazlı ekip Kupada ise oynadığı iki maçı da kazanarak bir üst tura çıktı. Kupada moral bulan Şekerspor ligde bu morali kullanarak Göztepe’yi de yenmek istiyor. Ligde oynadığı 6 maçta bir yenilgi alan ve diğer 5 maçta ise beraberlikle sahadan ayrılan yeşil-beyazlı ekip 5 puanla sıralamada 7. sırada yer alıyor. Bu haftayı bay geçen Şekerspor Çarşamba günü deplasmanda Göztepe ile karşı karşıya gelecek.

Zorlu karşılaşma öncesinde kupa galibiyetinin kendilerine büyük moral olduğunu ifade eden Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal üzerlerindeki kazanamama stresini az da olsa attıklarını ifade etti. Kartal Göztepe maçına iyi hazırlandıklarını ve burnu kırılan kaleci ziya dışında eksiklerinin olmadığını söyledi.

İsmail Kartal, “Maç kazanamama adına zor bir dönem yaşadığımız ortada iyi futbol oynuyoruz. Ancak sonuca gitme adına biraz sıkıntı çekiyoruz. Akhisar Belediye Gençlik maçı hariç diğer karşılaşmalarda iyi futbol oynadık güzel bir mücadele örneği sergiledik. Fakat sonuca gitmeyi beceremedik. 6 maçtan 5 beraberlik aldık bunların içinde birde galibiyet olsa Şekerspor şu anda zirvede olacaktı. Ama henüz geç değil ligden kopmuş değiliz.

Kupada aldığımız Turgutluspor galibiyeti bize büyük moral sağladı. Yaptığımız antrenmanlarda bu moralin oyuncular üzerindeki etkisini gördüm. Tesislerimizdeki yaptığımız antrenmanlar oldukça verimli geçti. Pazartesi günü İzmir’e gideceğiz ve maç saatine kadar hazırlıklarımızı burada sürdüreceğiz. Göztepe ligin güçlü ve köklü ekiplerinden birisi. Rakibimizin durumunu biliyoruz. Ancak kesinlikle bir çekinme gibi durumumuz yok. Bizim ısrarla galibiyete ihtiyacımız var kesinlikle sahada bunun mücadelesini vereceğiz. Oyuncularımın hırsından çalışmalarından memnunum.

Alacağımız bir galibiyet bizi zirveye hem yaklaştıracak hem de ortak edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Taraftarlarımızın beklenti içinde olduklarını biliyoruz. Bizde onlar gibi galip gelerek. Zirveye doğru tırmanmak istiyoruz. Kupada aldığımız galibiyet eminim bizler gibi onlara da moral olmuştur. Amacımız ligde onları mutlu etmek. Oyuncularım üzerlerine düşen görevleri biliyor. Galip gelmek için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklardır bundan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri