Şeker futbolcu beğenecek

Şekersporda yeni sezon hazırlıkları aralıksız devam ediyor. 7 ismi renklerine bağlayan yeşil-beyazlılar, önümüzdeki günlerde yapacağı futbolcu seçmeleri ile takıma genç isimleri kazandırmanın hesapla

Şekerspor’da yeni sezon hazırlıkları aralıksız devam ediyor. 7 ismi renklerine bağlayan yeşil-beyazlılar, önümüzdeki günlerde yapacağı futbolcu seçmeleri ile takıma genç isimleri kazandırmanın hesaplarını yapıyor

 

Spor Toto 2. Lig’de mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, yeni sezon çalışmalarını sürdürüyor. Sezon başından buyana 7 transfer yapan ve son olarak kaleci Akın Vardar ile anlaşan Torku Şekerspor 2-3 oyuncu daha transfer ederek yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. Metin Altınay’ın raporu doğrultusunda gerçekleştirilen transferler teknik heyeti memnun ediyor. Yeni sezon yeni bir yüzle girmeyi hedefleyen yeşil beyazlı ekip teknik direktör Metin Altınay ile başarılı sonuçlara imza atmanın planlarını yapıyor.

Şu an İstanbul’da bulunan ve 19 Temmuz Salı günü Konya’da olması beklenen teknik adamın, vereceği rapor doğrultusunda yeni sezon transferleri tamamlanacak. Ayrıca Şekerspor, şu an için ellerinde bulundurduğu 21 kişilik takım kadrosunu daha yukarılara çekmenin hesaplarını yapıyor. Bu doğrultuda Şekerspor, Konya ve Konya dışından gelen genç ve kaliteli isimleri, yapacağı seçmelerle A takıma kazandırmak istiyor. Yeşil-beyazlılar, 23 Temmuz Cumartesi günü Şehit Muharrem Samur Sahası’nda futbolcu seçmeleri yapacak. Kulüp yetkililerinin verdiği bilgiye göre yapılacak olan seçmelere lisanslı ve lisanssız futbolcular katılabilecek. Teknik adam Metin Altınay nezaretinde yapılacak olan sonrasında beğenilen isimler yeşil-beyazlı renklere bağlanacak.

Öte yandan Şekerspor Metin Altınay’ın raporu doğrultusunda Bir orta saha birde forvet mevkisine alacağı iki önemli isimle transferi tamamlamak istiyor. Bu doğrultuda iki futbolcu ile yapın temas halinde olan Şekerspor’un başarılı isimleri Konya’ya getirdiği, ancak kesin anlaşma olduğu tekdirde isimlerini açıklayacağı gelen haberler arasında. Yeşil-beyazlılar, bu futbolcuların dışında Pursaklarspor’un sağbeki Erkan Ferin ile de yakın temas halinde. Teknik aram Abdullah Avcı’nın yeşil-beyazlı ekibe tavsiye ettiği Erkan, kulübü ile bonservis sorunun çözdüğü takdirde imza aşamasına gelecek. Erkan, 1988 İstanbul doğumlu.

Başarılı futbolcu, Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Eskişehirspor, Orduspor, Beylerbeyi, İstanbulspor, 1461 Trabzonspor, Sarıyer ve Pursaklarspor formaları giydi. Ayrıca yeşil-beyazlılar, Galatasaray’ın alt yapısında yetişmiş başarılı forveti Anıl Dilaver ile büyük oranda anlaşma sağladı. Bu transfer konusunda Ümit Davala ile görüşen ve önemli bir mesafe kat eden yeşil-beyazlılar, Davala’dan olumlu yanıt aldı. Ancak Davala, genç futbolcunun Galatasaray takımı ile kampta bulunduğunu ve teknik adam Fatih Terim’in kam sonrasında Anıl ile ilgili bir karar vereceğini belirtti ve kamp sonrasında Şekerspor’a kiralık olarak gelebileceğini ifade etti. Yeşil-Beyazlılar, daha önce Çorumspor’dan Eren Görür, Beypazarı’ndan Özgür Çelik ve Hüseyin İriç, Güngören Belediyespor’dan İlkay Margılıçlı Tavşanlı Linyitspor’dan Tanju Yavuz,  Nazilli Belediyespor’dan Kenan Karışık ve Karşıyaka’dan Akın Vardar ile anlaşmıştı.

Şekerspor’un Teknik Direktörü Metin Altınay transferi bir iki oyuncu daha alıp kapatacakları belirtti. Transfer ettikleri oyuncular hakkında konuşan Altınay “Kadromuza kattığımız oyuncuların bize çok faydası olacağını düşünüyorum. Aldığımız oyuncuların birkaçı benim eski öğrencilerimden zaten o yüzden bize çok şey katacaklarına inanıyorum. Transfer konusunda zaten ince eleyip sık dokuduğumuz için bize çok faydaları olacağından eminim. Onlar dışında bir iki oyuncu ile transferi kapatacağız. Yeni sezonda hedefimiz kesinlikle şampiyonluk. Şekerspor’un 4 yıldır devam eden bir Bank Asya hayali var. İnşallah sezon sonunda bu hayali gerçekleştirmiş olacağız. Şekerspor’dan önce birçok teklif aldım. Ancak Yavuz Erence beni arayıp burası senin memleketin gel burada konuşalım anlaşırız dedi. Bende bunun üzerine geldim. Kısa bir görüşme sonrasında anlaştık. İnşallah yeni sezonda iyi işlere imza atacağız” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri