Şeker Fethiye önünde

2. Lig 2. Klasman Grubunda 6 puan farkla liderliğini sürdüren Konya Şekerspor, bugün Fethiyespor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Temsilcimizin ek hedefi Play-Off için emin bir adım daha atmak

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu’nda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin 16. haftasında bugün deplasmanda Fethiyespor ile karşı karşıya gelecek. Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma Saat 15.30’da başlayacak. Karşılaşmalı Kayseri Bölgesi hakemlerinden Hacı Mehmet Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcılığını Muzaffer Kaşıkçı ve Barış Yüksektepe yapacak. Maçın 4. hakemi ise Cenk Özgümüş.

Alacağı galibiyetle yakaladığı 6 puanlık avantajı lig sonuna kadar sürdürmek isteyen yeşil-beyazlılarda, her hangi bir eksik bulunmuyor. Turgutlu maçında cezalı durumda bulunan ve forma şansı bulamayan Onur Akbay ve Kadir Demirel, cezalarını tamamlamış durumda. Başarılı futbolcular teknik heyetin görev vermesi halinde Fethiye önünde forma şansı bulabilecek.

Ayrıca temsilcimizde, Turgutlu maçında kart gören futbolcu olmadı. Yeşil-beyazlılarda, Cafercan Aksu, Murat Gürbüz Erol, Serkan Silan ve Turgay Koyuncu sarı kart sınırında olan isimler. Fethiye maçı sonrasında 17. haftayı bay geçecek olan yeşil-beyazlılarda, başarılı futbolcular kart gördükleri takdirde, 18. haftada oynanacak olan Alanyaspor maçında forma şansı bulamayacak.

En yakın takipçisi Eyüpspor’un 6 puan önünde son 3 haftaya giren yeşil-beyazlılar, play-off’u garantilemesi için Fethiye’den alacağı 3 puanın yanı sıra Eyüpspor’un da puan kaybetmesini bekleyecek. Aksi takdirde heyecan son 2 haftaya taşınacak. Fethiye maçı sonrası haftayı maç yapmadan geçirecek ekibimiz, son hafta ise sahasında Alanyaspor ile karşılaşacak. Temsilcimizin maç yapmadan geçeceği haftada ise Eyüpspor lig 3.’sü Turgutlu’yu konuk edecek.

Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, iyi ve moralli bir hazırlık dönemini geride bıraktıklarını ve bugün Fethiyespor’u mağlup etmek istediklerini söyledi. Alacakları 3 puanla Play-Off yolunda emin bir adım daha atacaklarının altını çizen Altıparmak; “Son haftalarda ortaya koyduğumuz performans ve aldığımız farklı galibiyetlerle iyi bir avantaj yakaladık. 6 puanlık avantajımızı lig sonuna kadar korumak ve hedefimize ulaşmak için bugün galibiyet almaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Fethiyespor maçından üç puanla dönerek şampiyonluk yolunda emin bir adım daha atmak istiyoruz” diye konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri