Şeker Fethiye önünde

Kupa moralli Şekerspor, bugün oynayacağı Fethiyespor maçı ile klasman grubunun ilk yarısını noktalayacak. Karşılaşma Fethiyesporun aldığı saha kapatma cezası nedeni ile Burdurda yapılacak

TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele eden Şekerspor, ligin son haftasında bugün Fethiyespor ile Burdur’da karşı karşıya gelecek. Fethiyespor’un bir maç saha kapatma cezası alması nedeniyle ligin son karşılaşmasını Burdur’da Gazi Atatürk Stadı’nda oynanacak. Saat 13.30’da başlayacak olan karşılaşmaya yeşil-beyazlılar galibiyet için çıkacaklar. Türkiye Kupası’nda karşı karşıya geldiği Kasımpaşa’yı Ömer Ali ve Murat’ın golleri ile 2-1 mağlup eden yeşil-beyazlılar, bu maçın verdiği moralle Fethiyespor karşısına çıkacaklar.

Burdur Öz Seren Otel’de kampa giren yeşil-beyazlı temsilcimizde moraller üst düzeyde.  Kupa maçında ortaya koyduğu futbol ve aldığı sonuçla camianın yüzünü güldüren yeşil-beyazlılar, Burdur’da oynayacağı Fethiyespor karşılaşmanın ardından ligin ilk yarısına son noktayı koyacak. Zorlu deplasmandan alacağı galibiyetle ligin ilk yarısını moralli tamamlamak isteyen yeşil-beyazlılarda Tepecikspor maçında kırmızı kart gören ve Kasımpaşa maçında cezalı durumda olan Hasan, teknik heyetin görev vermesi halinde bugün oynanacak Fethiyespor maçında forma şansı bulabilecek.
ŞEKERSPOR’DA SARI KART ALARMI
Fethiyespor karşısına 3 puan için çıkacak olan yeşil-beyazlı temsilcimizde, sarı kart sınırında üç futbolcu bulunuyor. Cafercan, Kadir Demirel ve Turgay, ligin son maçında kart gördükleri takdirde klasman grubu maçlarının ilk haftasında forma şansı bulamayacak. Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Kasımpaşa galibiyetiyle takımın hem moral hem de özgüven kazandığını, bunu da bugün oynanacak Fethiyespor maçına yansıtacaklarını söyledi. Altıparmak, deplasmanında alacakları galibiyetle ligi moralli tamamlamak istediklerini söyledi. Fethiyespor’un da bugün oynanacak müsabakaya kazanmak için çıkacağını, dolayısıyla da kendilerini zorlu bir 90 dakikanın beklediğini bildiren Altıparmak, maçla ilgili düşüncelerini şu şekilde açıkladı:
“Bizim için kolay maç olmayacak. Kasımpaşa takımını gözümüzde nasıl büyütmediğimiz ve kazandığımız için Fethiyespor takımını da hafife almıyoruz. Oyuncularıma Kasımpaşa’yı yenmenin önemli bir olay olduğunu, ancak bu maçın geride kaldığını söyledim. Fethiyespor karşısına Kasımpaşa maçının verdiği yüksek moralle çıkacağız. Bu moralle iyi mücadele edip ligin son maçını kazanmak istiyoruz. Oyuncularımı rakibi hafife almanın bedelini ödememeliyiz diye uyardım. Dolayısıyla da bu maçın zor geçeceğini söyledim kendilerine. Umarım iyi bir maç olur ve kazanan da biz oluruz” diye konuştu.
ERENCE: YENECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM
Grubunlarındaki son maçı bugün Fethiyespor ile yapacaklarını söyleyen Şekerspor Başkanı Yavuz Erence, bugün oynanacak maçta sahaya 3 puan almak için çıkacaklarını ve bunu gerçekleştirecek güçlerinin olduğunu söyledi. Erence “Kupada Kasımpaşa maçında kazandığımız moralle Fethiyespor karşısına çıkacağız. Kasımpaşa önünde sahaya yansıttığımız futbolu ve mücadeleyi Fethiyespor maçına yansıtırsak istediğimiz galibiyeti alacağımızı düşünüyorum. Bu maçı kazanarak Kasımpaşa maçının galibiyeti daha anlam kazanacak. Teknik heyet ve futbolcularımıza bu maçı rahat kazanacakları noktasında güvenimiz tam. Yönetim olarak onlara gereken desteği veriyoruz. Umarım bu desteğimizi karşılıksız bırakmayacaklar ve Şekerspor’u layık olduğu yerlere taşıyacaklar” diyerek sözlerini noktaladı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri