Şeker, Etimesgut’u düşünüyor

Telekomsporu mağlup ederek liderlik koltuğuna oturan temsilcimiz Şekersporda Pazar günü 13:30da Ankarada oynanacak Etimesgut Şekerspor karşılaşması için geri sayım başladı.
Bu sezon deplasmanlarda aldığı sonuçlarla dikkat çeken yeşil-beyazlılar Etimesgut’u mağlup ederek zirvedeki yerini sağlamlaştırmak istiyor. Karşılaşmanın hazırlıklarını Recep Konuk Tesisleri’nde çift idmanla sürdüren temsilcimizde cezalı Emirhan dışında eksik ya da cezalı bir oyuncu bulunmuyor. Grupta liderliğini perçinleştirmek ve bundan sonra grubu lider bitirmekten başka bir şey düşünmeyen oyuncuların Ankara deplasmanından mutlak üç puanla dönmek istedikleri bildirildi.

KARTAL: ZİRVEDE KALABİLMEK ÖNEMLİ

Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, lider olmaktan çok lider kalabilmenin daha önemli olduğunu söyledi. Günü birlik, gelip geçici başarıların peşinde koşmadıklarını vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, “Biz iyi bir takımız. Aldığımız sonuçlarla liderliğe yükseldik. Ancak bu başarıların süreklilik kazanamadığı takdirde bir anlamının olmadığını biliyoruz. Liderlik önemli ancak daha da önemli olan zirvede kalabilmek. Şimdilik sadece bir adım öndeyiz. Bu grupta herkes lider olabilir. 3 hafta önce düşmeme mücadelesi veren bir başka takım, 2 hafta sonra grubun lideri olabilir. Bu nedenle her maça aynı ciddiyetle hazırlanmalıyız. Zeytinburnuspor mağlubiyetiyle maç kazanma serimize son vermiştik. Son iki maçtır kazanıyoruz. Amacımız kalan 11 haftayı en az kayıpla atlatarak Play-Off’lara kalabilmek. Takım olarak iyi yoldayız. Oyuncularıma güvenim tam. Bizim için bundan sonra her maç final onlar da ne denli önemli maçlara çıkacaklarının farkındalar. 11 hafta sonra Play-Off’lara katılmaktan başka bir şey düşünmüyoruz” diye konuştu.

ŞEKER, 5 KEZ DEPLASMANA GİDECEK

Deplasmanda aldığı sonuçlarla rakip takımlarının korkulu rüyası olan Şekerspor, kalan 11 haftada 5 kez deplasmana gidecek. 10.haftayı bay geçecek yeşil-beyazlılar 5 kez de evinde mücadele edecek. Deplasmanda 22 puan toplayan, kalesinde 8 gol gören temsilcimiz 8.haftada Etimesgut Şekerspor, 12.haftada Kırşehirspor,14.haftada Zeytinburnu, 16.haftada Telekom, ve 18.haftada İstanbulspor ile deplasmanda karşılaşacak. Temsilcimiz Pazar günkü Etimesgut Şekerspor deplasmanından sonra 12.haftada kadar Konya dışına çıkmayacak. Etimesgut maçından sonraki haftayı maç yapmadan geçecek yeşil-beyazlılar 11.haftada evinde Kırıkkale’yi konuk ettikten sonra 12.haftada Kırşehirspor deplasmanına gidecek.Dışarıda aldığı başarılı sonuçların aksine evde yüzü bir türlü gülmeyen temsilcimiz, liderliğini uzun süre sürdürebilmek için Konya’da da seri galibiyetler almayı hedefliyor.

Telekom’u 2-0 yenerek Klasman grubunda ilk kez kazanan yeşil-beyazlılar 9.haftada İstanbulspor, 11.haftada Kırıkkalespor, 13.haftada Alibeyköyspor,15.haftada Maltepespor ve 17.haftada Etimesgut Şekerspor’u konuk edecek.

ERENCE: İÇ SAHADA KAYIP YAŞAMAK İSTEMİYORUZ

Kulüp Başkanı Yavuz Erence, Konya’da oynayacakları 5 maçta kayıp yaşamak istemediklerini söyledi. Dışarıda alınan puanlar kadar, iç sahada da seri galibiyetlere ihtiyaçları olduğunu vurgulayan Erence, “Telekom galibiyetiyle önemli bir virajı kayıpsız atlattık. Kalan 10 karşılaşmada 5 kez içerde, 5 kez de dışarıda oynayacağız. Bundan sonra evdeki maçlarımız final niteliğinde geçecek. İç sahada kazanarak avantaj yitirmek istemiyoruz. Seyircilerimiz bizi desteklemeye devam etsin” dedi 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri