Şeker Elazığa kilitli

Elazığspor ile farkı 2ye indiren ve gözünü liderlik koltuğuna diken Şekerspor Çarşamba gününe kilitlendi
Lideri deplasmanda yenmenin planlarını yapan ekibimizde tek eksik Ömer Ali
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta gözler hafta içi mesaisinde Elazığ’da oynanacak dev maça çevrildi. Grupta zirve mücadelesi veren iki takım Elazığspor ile Torku Şekerspor’un kapışması merakla beklenirken, ekibimiz son haftalarda yakaladığı form grafiğiyle maça avantajlı çıkacak. 5 hafta öncesinde rakibinin 12 puan gerisinde olmasına karşın müthiş bir seri yakalayarak puan farkını 2’ye kadar indiren Yeşil-Beyazlıların bu haftaki hedefi ise liderlik.
Lig’in 25. haftası büyük bir heyecana sahne olacak. Arka arkaya aldığı galibiyetlerle göz kamaştıran temsilcimiz Konya Şekerspor, ilk yarının en istikrarlı ve halen liderliği elinde bulunduran Elazığspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. 1461 Trabzon maçının ardından izin yapan Şekerspor, zorlu maçın hazırlıklarına bugün başlayacak. Trabzon maçında kırmızı kart gören Ömer Ali dışında önemli bir eksiği bulunmayan yeşil-beyazlılar, zorlu deplasmandan alacağı galibiyetle evine lider dönmenin hesaplarını yapıyor.
Şampiyonluk yarışındaki düğümü çözmesi beklenen dev maç Çarşamba günü Elazığ Atatürk Stadyumunda oynanacak. İki camiada da bu önemli maç öncesi seferberlik ilan edilirken, temsilcimiz Torku Şekerspor’un seriyi devam ettirip Elazığ’dan galibiyetle dönmesi durumunda zirvede yer değişikliği yaşanacak. Şekerspor galibiyete ulaşması halinde 12 haftalık liderlik hasretine de son verecek. Geçtiğimiz hafta içi sahasında 1461 Trabzon’u 3-0 mağlup ederek galibiyet serisini 5 maça çıkartan ekibimizde bu maçta iki sarı karttan Ömer Ali atılmıştı.
Yıldız futbolcusundan yoksun bir kadroyla zor maça çıkacak ekibimizde ise moraller yerinde. Trabzon maçı sonrası hazırlıklarına 1 günlük izin sonrası Cuma günü start veren Yeşil-Beyazlılarda tek düşünce Elazığ’dan da galibiyetle dönerek şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj elde etmek.
Öte yandan yeşil-beyazlılar çalışmalarını bugün Konya’ya dönmesi beklenen teknik direktör Kadir Özcan’ın yokluğunda yardımcı antrenör Nail Uğur Timurcioğlu nezaretinde gerçekleştirdi. Yeşil-beyazlı futbolcuların çok neşeli oldukları gözlendi. Özcan yaptığı açıklamada, “Şu ana kadar aldığımız galibiyetlerin bir anlam kazanabilmesi için, Elazığ’dan mutlak puan ya da puanlarla dönmek zorundayız. Alacağımız bir beraberliğin bile büyük iş yapacağına inanıyorum. Takımım çok kaliteli oyunculardan kurulu ve her maç gol atıyoruz. Bu güzel bir olay ama, artık gol yememeyi de öğrenmek zorundayız. Neredeyse her maç gol yiyoruz, attığımız gol fazla olunca da galip gelmeyi başarıyoruz. Beş maçlık periyotta sadece Trabzon maçında gol yemedik. Buna bir önlem alacağız. Konya Torku Şekerspor, sezon sonunda inşallah gülen taraf olacaktır. Şimdilik her şey yolunda gidiyor” şeklinde konuştu.
Bugün İstanbul’dan dönecek olan teknik direktör Kadir Özcan yönetiminde haftanın ikinci antrenmanını gerçekleştirecek olan Konya Torku Şekerspor’da uzun süredir sakat olan Bahadır dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Temsilcimiz Elazığ’a Cuma günü gidecek ve son çalışmasını orada gerçekleştirecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri