Şeker dış saha şanssızlığını kırmak istiyor

Haftasonu deplasmanda Kocaelispora konuk olacak Şekersporun deplasman karnesi zayıf Yeşil-beyazlı ekip dış sahada oynadığı 12 maçta 3 galibiyet alabildi.

Haftasonu deplasmanda Kocaelispor’a konuk olacak Şekerspor’un deplasman karnesi zayıf

Yeşil-beyazlı ekip dış sahada oynadığı 12 maçta 3 galibiyet alabildi. 3 maçta berabere kalan Şeker ekibi 6 maçtan ise evine eli boş döndü. Temsilcimiz deplasmandaki son galibiyetini Çorumspor’a karşı aldı.  Dış saha maçlarında başarısız bir grafik sergileyen Torku Şekerspor bu karşılaşmalarda sadece 9 gol atarken kalesinde 17 gol gördü. Temsilcimiz toplamda oynadığı 25 maçta  31 gol atabildi. Buna karşılık ise kendi kalesinde 33 gol gördü. Şekerspor bu gollerin 22’sini kendi sahasında oynadığı karşılaşmalarda attı. Yeşil-beyazlı ekip bu 22 gole karşılık kalesinde 15 gol gördü. Torku Şekerspor dış saha karşılaşmalarında sadece 9 gol atarken kalesinde 17 gol gördü. Dış saha maçlarına oranla evinde daha başarılı bir grafik çizen Torku Şekerspor hafta sonunda deplasmanda Kocaaelispor’a  konuk olacak. Temsilcimiz dış sahada sadece 12 puan toplayabildi. 

Torku Şekerspor sahasında daha başarılı Kendi sahasında 13 maç oynayan Şekerspor bu karşılaşmaların 6’sını kazanırken 2’sinde berabere kaldı. Yeşil-beyazlılar 5 maçta ise sahadan yenilgi ile ayrıldı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz kendi sahasında 20 puan topladı. Torku Şekerspor iç sahada oynadığı maçlarda 22 gol atarken kendi kalesinde ise 16 gol gördü. sahasında İskenderun Demirçelikspor’a yenilen yeşil beyazlı ekip sahasındaki yenilgileri yenisini ekledi.  İskenderun maçında  sayısız gol fırsatını değerlendiremeyen Torku Şekerspor bu şanssızlığını Kocaeli maçında yaşamak istemiyor. Konya Torku Şekerspor, ligin 27. haftasında deplasmanda Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek. Kendi saha ve seyircisi önünde İskenderun Demir Çelikspor’a mağlup olarak moral kaybeden yeşil-beyazlılar, ligden düşmesi kesinleşen Kocaelispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Giderek daralan lig maratonunda 10. sıranın üstüne çıkmayı başaramayan yeşil-beyazlılar aldığı bu skorla 32. puanda kaldı.

Konya Torku Şekerspor teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu İskenderun maçının geride kaldığını artık tek hedeflerinin kalan maçları kazanmak olduğunu ifade etti.  Çapanoğlu, “ Tek hedefimiz Kocaeli deplasmanından kaybettiğimiz puanların telafisini yaparak dönmek. İyi bir moral yakalayıp bunu ligin sonuna kadar sürdürmek istiyoruz. Kalan maçlarımızı da en az puan kaybı ile tamamlayarak bitirebileceğimiz en iyi yerde ligi bitirmek istiyoruz. İyi bir ekibiz ve bunu başaracak gücümüz var. Benim bu konuda benim futbolcularıma olan güvenim tam. Bundan sonrası için başarılı olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

2. Lig Beyaz Grup 26. hafta maçları: Kocaelispor-Konya Torku Şekerspor, İskenderun Demir Çelikspor-Ofspor, Çorumspor-Pendikspor, Şanlırfaspor-Bugsaş Spor, Tepecikspor-Bozüyükspor, Balıkesirspor-Diyarbakırspor, Yeni Malatyaspor-Gaziosmanpaşa, Altay-Tokatspor. Spor Servisi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri