Şeker deplasmanlarda gülüyor

TFF 2.Lig 3.Klasman Grubunda Zeytinburnuspor mağlubiyetiyle zirve yolunda yara alan Şekerspor, bu maçı unuttu, camiada herkes Maltepespor maçını düşünmeye başladı.

Maltepespor maçının hazırlıklarını Recep Konuk Tesisleri’nde sürdüren yeşil-beyazlılarda Serkan Reçber ile Alibeyköyspor maçında kasığından sakatlanan ve MR’ı çekilen Ferhat katılmadı. Serkan’ın Maltepespor karşısında oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak. Ferhat’ın ise sakatlığının ciddi olduğu bu oyuncunun sahalara dönmesinin bir ayı bulabileceği bildirildi. Serkan, Ferhat ve kart cezalısı dışında eksik bulunmayan yeşil-beyazlı oyuncularda moraller yerinde. Zeytinburnuspor mağlubiyetiyle 11 maçlık muhteşem seriyi bozan yeşil-beyazlılar, Maltepespor maçıyla yeni bir galibiyet serisine başlamak istiyor.

FARUK: YENİ BİR SERİ BAŞLATACAĞIZ

Şekerspor’un tecrübeli oyuncusu Faruk Temel, Maltepespor karşılaşmasıyla yeni bir seri başlatacaklarını söyledi. Zeytinburnuspor karşısında alınan mağlubiyetin kimseyi yanıltmamasını söyleyen golcü oyuncu, “Biz iyi bir takımız. Mücadele ettiğimiz bir karşılaşmada sonuca gidemeyince kaybettik. Bizim de kesinlikle beklemediğimiz bir mağlubiyetti. Bu yenilgi için taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Pazar günü Maltepespor ile kritik bir mücadeleye çıkacağız. Zirve yarışımızı devam ettirmemiz için kazanmamız gerekiyor. Maltepespor zor bir deplasman. Rakibimiz son 5 maçını kazandı. Bizim için çok zor bir maç olacak. Buradan puan ya da puanlarla dönmek için elimizden gelen mücadeleyi sahaya yansıtacağız

ŞEKER, DEPLASMANDA SON 5 MAÇINI KAYBETMEDİ

Bu sezon Konya’da istediği sonuçları alamayan Şekerspor, son 5 deplasman maçında yenilmedi, son 4 maçta ise kalesinde gol görmedi.

Son 5 deplasman maçında 13 puan toplayan yeşil-beyazlılar bu karşılaşmaların 4’ünü kazanırken, bir karşılaşmada sahadan beraberlikle ayrıldı. Maltepe, ve Alibeyköyspor’u 2-0’la geçen temsilcimiz Etimesgut Şeker’i 2-1, Kırıkkalespor’u da 1-0 mağlup etmişti. Yeşil-beyazlılar Telekomspor ile 0-0 berabere kalmıştı. Bu başarılı seride rakip filelere 7 gol atarken, kalesinde ise 1 gol gördü.

Şeker, deplasmanda oynadığı genel maçlarda ise taraftarını hayal kırıklığına uğratacak şok yenilgiler aldı.Maltepespor maçıyla birlikte bu sezon 13.deplasman maçına çıkacak yeşil-beyazlılar bu karşılaşmaların 5’ini kazanırken, 4’ünü kaybetti. 3 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Şeker, deplasmanda İstanbulspor, Mersin İdmanyurdu, Telekomspor ile 0-0, Alibeyköyspor ile 2-2 berabere kalırken, Zeytinburnuspor’a 3-0, Kırşehirspor ve Beykozspor’a 1-0 skorlarla mağlup oldu, Yeşil-beyazlıların deplasmandaki karşılaşmalarında dikkat çekici bir özellik ise yenildiği karşılaşmalarda rakiplerine gol atma başarısı gösterememesi oldu. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri