Şeker çıkışı sürdürdü

Turgutlunun ardından Tepeciki de mağlup ederek çok önemli 6 puanın altına imzasını atan Şekerspor, iki haftada iki basamak birden tırmanmayı başardı

Turgutlu’nun ardından Tepecik’i de mağlup ederek çok önemli 6 puanın altına imzasını atan Şekerspor, iki haftada iki basamak birden tırmanmayı başardı. Yeşil-beyazlılar, Şanlıurfa maçının hazırlıklarına bugün başlıyor

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Lig’in 23. haftasında İstanbul temsilcisi Tepecikspor’u deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başardı. Sarı ve kırmızı kartların havada uçuştuğu maçı 90. dakikada mağlup etmenin mutluluğunu yaşayan Şekerspor aldığı bu galibiyetle çıkışını sürdürdü. Puanını 29’a çıkartan temsilcimiz sıralamada ise 10. sıraya çıktı. Geçtiğimiz hafta Turgutlu galibiyetinin ardından da bir basamak yükselen yeşil-beyazlılar deyim yerinde ise zirveye adım adım yaklaşıyor. İstanbul’da oynanan zorlu maçın ardından haftaya 6. sırada giren Tepecikspor ise aldığı yenilgi ile ligin 8. sırasına geriledi.

Ayrıca Lig’in 23. haftasının ardından zirve yarışı yeni bir boyut kazandı. Haftaya 46 puanla lider giren Şanlıurfaspor, kendi saha ve seyircisi önünde Tokatspor’u 2-0 mağlup etti ve 49 puanla liderliğini korudu. Şanlıurfa ile aynı puanla haftaya giren Bozüyükspor ise ligdeki düşüşünü sürdürdü. Pendikspor ile 0-0 berabere kalan Bilecik temsilcisi puanını 47 yaptı ve üçüncü sıraya geriledi. Haftaya 3. sırada giren Balıkesirspor ise Kocaelispor’u deplasmanda 3-2 mağlup etti ve puanını 48’e çıkartarak zirve yarışında ikinci sıraya yükseldi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubun 23. hafta maçlarında alınan sonuçlar ve 24. hafta maçlarının programı ise şöyle: Tepecikspor 0-1 Konya Torku Şekerspor, Turgutluspor 2-1 Ofspor, Bozüyükspor 0-0 Pendikspor, Altay 1-0 Yeni Malatyaspor, Kocaelispor 2-3 Balıkesirspor, İskenderun Demir Çelikspor 3-1 Diyarbakırspor, Çorumspor 0-2 Gaziosmanpaşa, Şanlıurfaspor 2-0 Tokatspor. 24. haftanın maçları: Bugsaş Spor-Bozüyükspor, Pendikspor-Turgutluspor, Ofspor-Tepecikspor, Konya Torku Şekerspor-Şanlıurfaspor, Tokatspor-Çorumspor, Gaziosmanpaşa-İskenderun Demir Çelikspor, Diyarbakırspor-Kocaelispor, Balıkesirspor-Altay.

Öte yandan yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin 24. haftasında lider Şanlıurfaspor’u konuk edecek. Arka arkaya iki önemli rakibi Turgutlu ev Tepecik’e karşı galibiyet almayı başaran yeşil-beyazlılar, dün izinli olarak geçirdi. Bugün lider Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarına başlayacak olan Şekerspor’da moraller yerinde. İstanbul’da yakaladığı çıkışla ligin üst sıralarına doğru tırmanan yeşil-beyazlılar, Şanlıurfa maçına bir eksikle çıkacak.

Bugsaşspor maçında kırmızı kart gören ve 3 maç ceza alan İlkay Urfa maçında da forma şansı bulamayacak. Turgutlu maçına sarı kart sınırında çıkan ve gördükleri kartlarla Tepecik maçında forma giyemeyen Ömer Ali Şahiner, İshak çakmak ile Özgür Çelik cezalarını tamamladı. Bu futbolcular teknik heyetin görev vermesi halinde lider Şanlıurfaspor karşılaşmasında görev yapabilecek. Ayrıca Şekerspor’da Mehmet Balban ve Uğur Bulut, ceza sınırında bulunuyor.

BURAK TAŞPINAR

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri