Şeker çıkış arıyor

Torku Şekerspor ligde yaşadığı kötü günleri sonlandırmak istiyor. Tepecik maçını kazanarak yeni bir çıkış yakalamak isteyen yeşil-beyazlı ekipte teknik patron Metin Altınay annesini kaybetti

Torku Şekerspor  ligde yaşadığı kötü günleri sonlandırmak istiyor. Tepecik maçını kazanarak yeni bir çıkış yakalamak isteyen yeşil-beyazlı ekipte teknik patron Metin Altınay annesini kaybetti

 

 

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor kötü gidişine Tepecek maçı ile son vermek istiyor.  Geride bıraktığımız sezonda oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken yeşil-beyazlı ekip bu sezon ise tam tersi performansla dikkatleri üzerinde topladı. Sezon başında yeni bir kadro oluşturan Torku Şekerspor geçtiğimiz sezondan daha başarılı olmayı hedefliyordu. Lig’de ki mücadelesine Ofspor beraberliği ile başlayan, ardından kendi sahasında Pendikspor’u mağlup ederek 4 puan toplayan yeşil-beyazlılar, deplasmanda Bugsaşspor yenilgisi ile düşüşe geçti. Kendi sahasında lider Bozhüyükspor’a mağlup olan temsilcimiz yenilgi serisini Turgutlu deplasmanına taşını ve üst üste aldığı yenilgilerle ligin alt sıralarına doğru geriledi.

 

4 puanda kalan ve sıralamada ise bir basamak daha gerileyerek 12. sıraya düşen Konya Şekerspor önümüzdeki haftalarda iyi bir çıkış yakalamanın hesaplarını yapıyor. Ligin 6. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde İstanbul temsilcisi Tepecikspor’u konuk edecek olan yeşil-beyazlılar, bu karşılaşmayı çıkış maçı olarak görüyor.

 

METİN ALTINAY ANNESİNİ KAYBETTİ

 

Torku Şekerspor teknik direktörü Metin Altınay annesini kaybetti. Metin Altınay’ın annesi, Hacer Altınay (75) önceki gün Eskişehir’de vefat etti. Eskişehir’de özel bir hastanede 3 yıldır tedavi gören Hacer Altınay’ın cenazesi Dün Kemal Onsun Camiinde kılınan İkindi namazından sonra Musalla mezarlığına defnedildi. Spor camiasından bir çok isim cenazede yer aldı.  Torku Şekerspor’un Tepecikspor maçının hazırlıkları ise yardımcı antrenörler nezaretinde devam etti. Kendi saha ve taraftarlarının önünde kazanarak kabuğunu kırmanın hesaplarını yapan yeşil-beyazlılarda sakatlığı devam eden Okan Koç dışında önemli bir eksik bulunmuyor.

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta 6. hafta maçlarının programı şu şekilde: Konya Torku ŞekersporTepecikspor, OfsporTurgutluspor, PendiksporBozüyükspor, Yeni MalatyasporAltay, BalıkesirsporKocaelispor, Diyarbakırspor-İskenderun Demir Çelikspor, GaziosmanpaşaÇorumspor, Tokatspor-Ş.Urfaspor. (Merhaba)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri