Şeker bugün top başı yapacak

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Şekerspor Pendikspor maçının hazırlıklarına bugün yapacağı çalışma ile başlayacak.
Üst üste aldığı mağlubiyetlerle bir anda Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta zirvenin uzağına düşen, ancak geçtiğimiz Çarşamba günü deplasmanda Fethiyespor’u yenerek lider Elazığspor’un da puan kaybetmesiyle moral bulan temsilcimiz Konya Torku Şekerspor iki günlük aradan sonra bugün yeniden topbaşı yapıyor. Recep Konuk Tesislerinde saat 15.00’te başlayacak idmanda tüm futbolcuların yer alacağı belirtildi. Antrenör konusu çözüme kavuşmadığı takdirde takımı yardımcı antrenör Hakan Ünal çalıştırak.  Kulüp Başkanı Yavuz Erence Pendik maçı ile ilgili olarak umutlu konuştu. Erence  “Elazığspor’un da bir yerde takılacağı belliydi. Dünyada hiçbir takım sonuna kadar yenilgisiz kalamaz. Puan farkı tekrar 9’a düştü, bu sevindirici. Ne var ki hala fazla. Bu farkı kapatıp direkt olarak Bank Asya 1. Lig’e yükselebilmek için daha dikkatli davranmamız ve kolay puan kaybetmememiz gerekiyor. Fethiyespor maçı sonrası futbolculara verdiğimiz izin bugün bitiyor. Saat 15.00’te kendi tesislerimizde yapılacak idmanla Pendikspor maçı hazırlıklarına başlayacağız. Artık özellikle kendi sahamızda kaybetmek istemiyoruz. Bu maçı taraftarlarımızın da desteğiyle kazanıp, yolumuza kayıpsız devam edeceğiz” dedi.
Konya Torku Şekerspor’da teknik direktör konusunun da dün akşam saatlerinde yapılan toplantıda çözümlenmesi bekleniyordu. Yeşil-beyazlıların isimleri açıklanmayan dört teknik adamla masaya oturduğu ve kulübün yapısına uygun, şartları kabul edebilecek birisiyle anlaşacağı öğrenildi. Temsilcimizde Fethiyespor maçında kırmızı kart gören Erman dışında herhangi bir eksik bulunmuyor.     

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri