Şeker, bu sezon deplasmanlarda kral

TFF 2.Lig 3.Klasman Grubunda Telekomsporu yenerek liderlik koltuğuna oturan temsilcimiz Şekerspor, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Etimesgut Şekerspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Temsilcimizde Etimesgut Şeker maçında cezası sona erecek Emirhan dışında eksik bir oyuncu bulunmuyor. Telekom’u mağlup ederek zirve yolunda önemli bir maçtan kazasız belasız ayrılan yeşil-beyazlı oyuncular şimdi de Etimesgut Şekerspor’u gözüne kestirdi. Grupta liderliğini perçinleştirmek ve bundan sonra grubu lider bitirmekten başka bir şey düşünmeyen oyuncuların Ankara deplasmanından mutlak üç puanla dönmek istedikleri bildirildi. Telekom galibiyetiyle camiada bayram havası eserken, oyuncuların Etimesgut maçının kazanılması için yönetime söz verdiği bildirildi.

ŞEKER, 6’DA 4 YAPTI
Kademe Grubu’nu 4.sırada bitirdikten sonra Klasman grubuna 2.sırada başlayan yeşil-beyazlılar, Telekom maçıyla birlikte 7.haftayı geride bıraktı. Klasman grubunda ilk haftayı bay geçen yeşil-beyazlılar, deplasmanda Kırıkkalespor’u 1-0 mağlup etti. Klasmanda şu ana kadar 6 karşılaşmaya çıkan yeşil-beyazlılar sadece Zeytinburnuspor’a yenildi.Bu periyotta 27 olan puanını 40 yapan temsilcimiz deplasmanda oynadığı 3 maçta 9 puan toplarken, evde oynadığı karşılaşmalarda ise yine hayal kırıklığına neden oldu.Kırıkkalespor deplasmanından sonra 3.haftada Kırşehirspor ile berabere temsilcimiz, 5.haftada Zeytinburnuspor’a 3-1 mağlup oldu. Bu periyotta evinde 3 maça çıkan yeşil-beyazlılar tam 5 puan yitirdi. Evindeki şok Zeytinburnuspor mağlubiyetinden sonra toparlanan Şekerspor, son iki maçtır rakip filelere 3 gol atarken, kalesinde ise gol görmedi.
ŞEKER, DEPLASMANLARDA KORKULU RÜYA
Ligde 7.haftada geride kalırken zirveye yerleşen temsilcimiz Şekerspor, bu sezon dışarıda aldığı sonuçlarla rakip takımın tam anlamıyla korkulu rüyası oldu. Topladığı 40 puanın 22’sini deplasmanda alan yeşil-beyazlılar Konya’da ise 18 puan topladı. Liderliği devraldığı Zeytinburnuspor evinde evinde 25 puan toplarken, yeşil-beyazlılar dış sahada Kırşehirspor ile birlikte 22 puan toplayarak deplasmanda puan toplayan en fazla takım oldu. Deplasmanda Klasman grubu dahil bugüne kadar 13 karşılaşmaya çıkan yeşil-beyazlılar bu karşılaşmaların 6’sını kazanırken, 4’ünde sahadan beraberlikle ayrıldı, 3 karşılaşmayı ise yitirdi. Bu karşılaşmalarda rakip filelere 11 gol atan temsilcimiz kalesinde ise 8 gol gördü. Şeker, kalesinde yediği 8 golle, deplasmanlarda en az gol yiyen takım.
ŞİNASİ: GOLLERİMİN DEVAMI VAR
Zeytinburnuspor karşılaşmasında eleştirilen, Telekom maçında attığı gollerle taraftarıyla barışan Şinasi Ev, gollerinin devamının geleceğini söyledi. Şekerspor’u çok sevdiğini, bundan sonraki haftalarda da gol atarak takımına faydası olacağını belirten Şinasi, “Şekerspor’u çok seviyorum. Buraya isteyerek geldim. Zeytinburnuspor maçında oyundan çıkarken çok üzüldüm. Bazı maçlarda kötü gününüzde olabiliyorsunuz. Zeytinburnuspor maçı da öyle bir maçtı. Telekom maçında hocam bana güvendi. Kazanmamız gereken bir maçta çıkıp iki gol birden attım. Çok mutluyum. Takım olarak iyi olduğumuz bir günde yenemeyeceğimiz takımın olduğunu düşünmüyorum.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri