Şeker, beraberliği unutmaya çalışıyor

TFF 2.Lig 3.Klasman Grubunun 3.haftasında Kırşehirspor ile 1-1 berabere kalan temsilcimiz Şekerspor, haftayı bir maç eksiğiyle 31 puanla lider İstanbulsporun gerisinde kapadı.

Liderliğin sürekli el değiştiği grupta gözünü 4.haftada karşılaşacağı Alibeyköyspor maçına çeviren yeşil-beyazlılar bu maçın hazırlıklarına tam kadro ile başladı. Temsilcimizde cezası biten Kenan Başkan ile Teknik Direktör İsmail Kartal, Alibeyköyspor maçında takımlarıyla birlikte olacaklar.

UĞUR YANIKDEMİR 23 DAKİKA FORMA GİYDİ
Geçtiğimiz hafta Kırıkkale’de oynanan maçta 3 dakika forma giyen Uğur Yanıkdemir, Pazar günü Kırşehirspor karşısında 23 dakika forma giydi. Kale arkasında ısınan Uğur, yardımcı antrenörler tarafından çağrıldığında seyirci Uğur lehine tezahüratlarda bulundu. Giray Bulak döneminde kulübeye mahkum olan, Teknik Direktör İsmail Kartal tarafından ısrarla istendikten sonra transfer edilen genç oyuncu, 23 dakikalık süre içinde istekli oyunu ve ceza sahasına yaptığı ortalarla dikkat çekti. Geçtiğimiz sezon Kartal’daki mücadelesiyle birçok futbol otoritesi tarafından takdir edilen ve transferin gözdesi olan Uğur, Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak tarafından kulübeye mahkum edilmişti. Şekerspor’un ve Konyalı futbolseverlerin kendisinden çok şey beklediği Uğur’un, Kartal’daki mücadelesini sergilemesi için zamana ihtiyacı olduğu gözlerden kaçmadı.
YENİLMEZLİK SERİSİ 9 MAÇA ÇIKTI
Şekerspor için Kırşehirspor maçının iki anlamı vardı. Kırşehir’i mağlup ederek, yenilmezlik serisini sürdürebilmek. Kırşehir karşısında maça fırtına gibi başlayan 3.dakikada Emirhan’ın golüyle 1-0 öne geçen yeşil-beyazlılar ikinci yarının ortalarında rakip kalede istediği pozisyonları bulamayınca kalesinde büyük tehlikeler yaşadı. Bu bölümlerde sağdan soldan gelen Kırşehir ataklarını, geçen hafta penaltı kurtaran başarılı kaleci Emrehan ve defansın başarısı ile savuşturan yeşil-beyazlılar 75.dakikada kornerden gelen bir topta Hakan Turhan’ın kendi kalesine attığı gole engel olamadı. 1-1’lik skora kahrolan yeşil-beyazlı oyunculara tek teselli üst üste 9 maçta yenilmemek oldu. Kademe grubunda oynadığı son 7 karşılaşmadan 5 galibiyet, 2 beraberlikle ayrılan, Kırıkkale maçıyla son 9 maçtaki galibiyet sayısını 6’ya çıkaran yeşil-beyazlılar, Kırşehirspor maçında 3.beraberliğini aldı. Aylardır yenilgi yüzü görmeyen temsilcimiz bu muhteşem seride 21 puan topladı.
KIRIKKALE GALİBİYETLERİ ŞEKER’E YARAMIYOR
Tarih 31 Ağustos 2008. Şekerspor, TFF 2.Lig’deki ilk maçında Kırıkkale’yi deplasmanda Muhammet Reis’in golüyle 1-0 mağlup etmiş ve ilk hafta liderlik koltuğuna oturmuştu. Ancak bu maçtan sonra Şeker’de işler istenildiği gibi gitmedi. 7 Eylül’de ikinci hafta maçında evinde Alibeyköyspor’u konuk eden yeşil-beyazlılar karşılaşmadan 1-1’lik skorla ayrılırken, özellikle daha sonra başarılı maçlar çıkaran Emre Köksal ve takım seyirci tarafından ıslıklanmış, lige büyük umutlarla başlayan takım daha sonra oynadığı karşılaşmalarda yalnızlığa mahkum edilmiş, yeşil-beyazlılar aylardır galibiyete hasret kalmıştı. Teknik Direktör İsmail Kartal da 1-0’lık Kırıkkale galibiyetinden nasibini aldı. Kırıkkale’yi geçen hafta İshak’ın golüyle mağlup eden yeşil-beyazlılar bu sefer evinde Kırşehir’e takıldı. Anlaşılan sezonu Kırıkkale maçlarıyla açmak Şekerspor’a yaramıyor.
KARTAL: PUAN KAYBETMEDİK, PUAN KAZANDIK
Şekerspor ile gözünü Bank Asya’ya diken Teknik direktör İsmail Kartal, Kırşehirspor karşısında alınan beraberliğin kayıp olmadığını söyledi. Grupta herkesin birbirini yenebildiğini kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, “Kırşehir bu ligin iyi takımlarından bir tanesi. Karşılaşmaya iyi başladık, çok iyi mücadele etmedik, yakaladığımız birkaç pozisyonları değerlendiremedik. Kalemizde gördüğümüz talihsiz bir golle sahadan beraberlikle ayrıldık. Grupta lider Zeytinburnuspor’u son 3 maçta 8 puan kaybederek liderlikten oldu. Dolayısıyla evde beraberliğe kayıp, dışarıda alınan puana kazanç olarak bakmam. Her yerde puan alacak güçteyiz. Biz bu maçta puan kaybetmedik, puan kazandık” diye konuştu. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri