Şeker, beraberliğe sevinmiyor

TFF 2.Lig 3.Klasman Grubunda 11.hafta karşılaşmasında evinde Kırıkkalesporu konuk eden temsilcimiz Şekerspor, sahadan 0-0 beraberlikle ayrılmasına rağmen, liderlik koltuğuna oturmanın sevincini yaşıyor.

Kırıkkale karşısında beklenenden uzak bir görüntü ortaya koyan yeşil-beyazlı futbolcular, Zeytinburnu’nun Telekom’a 1-0 yenildiğini duyunca liderlik koltuğuna oturmanın keyfini yaşadı.Ligde lider olmasına rağmen haftalardır kötü sonuçlar alan Zeytinburnu, Telekom’a yenildi, ligde 10.mağlubiyetini aldı. Temsilcimizin bir puan aldığı haftada Kırşehirspor ve Telekomspor grupta zirveye yeniden ortak oldular. Başarılı çıkışını Zeytinburnu deplasmanında sürdüren Ankara temsilcisi 1-0’lık galibiyetle puanını 43’e çıkartırken, İstanbulspor deplasmanından 2-0’lık skorla dönen Kırşehirspor ise 43 puana yükseldi.

KIRŞEHİR MESAİSİ YARIN BAŞLIYOR
12.haftada Kırşehirspor ile final gibi bir mücadeleye çıkacak temsilcimiz bu karşılaşmanın hazırlıklarına yarın 11:30’da Recep Konuk Tesisleri’nde başlayacak. Yeşil-beyazlılarda Kırıkkale maçında forma giymeyen oyuncular dün idman yaptı ve takıma ardından iki gün izin verildi. Temsilcimizde sakatlıkları devam eden Ferhat Yayla, Kenan Başkan ve arka adalesinde bir rahatsızlık meydana gelen Emirhan çalışmalara katılmayacak. Ferhat ve Kenan’ın Kırşehir maçında da forma giymesinin mümkün olmadığı, Emirhan’ın durumunun ise maç saatinde netleşeceği bildirildi. Kart cezalısı İskender de Kırşehir deplasmanında forma giyemeyecek.
KARTAL: BERABERLİĞE SEVİNMEM
Kırıkkale karşılaşmasından sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Teknik Direktör İsmail Kartal, sahaya kazanmak için çıktıklarını ancak bunu başaramadıklarını söyledi. Kırıkkale’nin kendileri gibi kazanmak isteğiyle hareket ettiğini belirten Kartal şunları söyledi:
“Kırıkkale’nin maçtan önce şiddetle puana ihtiyacı vardı. Her zaman söylüyoruz, grupta henüz bir kopma yok ve her takım birbirini yenebilecek güçte. Kırıkkale karşısında da bunu yaşadık. Rakibimiz karşısında tam olarak istediğimiz mücadeleyi sergileyemedik. Karşılaşmanın berabere bitmesi de bunun göstergesi”
Kartal, bir gazetecinin “Kırıkkale son bölümlerde çok etkili geldi, bunu göz önüne alarak beraberliğe sevinmeli miyiz” şeklindeki sorusuna şu yanıtı verdi:
Kırıkkale’nin birkaç pozisyonu vardı ama biz de birçok gol pozisyonunu değerlendiremedik. Rakibimizin bu pozisyonlarına bakarak, karşılaşmanın berabere bitmesine sevindiğimi söyleyemem. Belki her zamanki baskılı oyunumuz ortaya koyamadık. Ancak galibiyeti kaçıran taraf bizdik diye düşünüyorum
TELEKOM VE KIRŞEHİR GİZLİ RAKİPLERİMİZ
Tecrübeli çalıştırıcı, bundan sonra asıl rakiplerinin Telekom ve Kırşehir olduğunu söyledi. Telekom ve Kırşehir’in önemli galibiyetler aldığını vurgulayan Kartal, “Grupta bundan sonra her takım farklı hesaplar yapacak. Son 7 haftaya girilirken zirve yarışı da iyice kızıştı. 4 takım grup birinciliği için oynayacak. Bizim maç eksiğimiz olduğu için bu takımlardan bir adım öndeyiz. Haftaya Kırşehir’e gidiyoruz. Kırşehir’i mağlup edip grupta dengeleri belirleyen bir takım olmak istiyoruz” diye konuştu.
SERKAN REÇBER: 1 PUAN DEĞERLİ
Şekerspor’un tecrübeli oyuncularından Serkan Reçber, Kırıkkale karşısında üretken olmadıklarını ancak alınan 1 puanın değerli olduğunu söyledi. İstanbulspor maçından sonra lige verilen aranın kendilerini tempo olarak etkilediğini vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, “Fazla üretken olmadığımız bir karşılaşmaydı. Zeytinburnu’nun kaybettiğini duyunca aldığımız bir puan değerli hale geldi. Şu an da grup lideriyiz. Önümüzde 7 karşılaşma var. Bu maçlardan en iyi sonucu alarak önce Play-Off’lara ardından Bank Asya’ya yükselmek istiyoruz. Bu inancımızı son ana kadar sürdüreceğiz” dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri