Şeker, Bank Asya’ya bileniyor

TFF 2.Lig 3.Grupu şampiyon bitirerek Konyaya yeni bir sevinç yaşatan temsilcimiz Şekerspor gözünü Bank Asyaya yükselebilmek için oynanacak Play-Off karşılaşmalarına çevirdi.

Play-Off maçlarının hazırlığını Recep Konuk Tesisleri’nde taktik ağırlıklı bir idmanla sürdüren yeşil-beyazlılarda zorlu maçlar öncesi sezonu kapatan kaleci Emrehan dışında eksik bir oyuncu bulunmuyor. Play-off maçları için yarın akşamüzeri Ankara’ya hareket edecek temsilcimizde kafile başkanlığını Kulüp Başkanı Yavuz Erence yapacak. Yeşil-beyazlılar burada İlci Otel’de konaklayacak. Temsilcimiz hazırlıklara Cumartesi günü taktik ağırlıklı bir idmanla devam edecek. Bucaspor ve Mersin İdmanyurdu’ndan sonra Bank Asya 1.Ligi’ne yükselen üçüncü takım olmanın hesaplarını yapan yeşil-beyazlılar rakipleriyle Ankara’da karşılaşacak. Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi internet sitesinden duyurulan haberde, play-off maçlarının Ankara’da oynanacağı müsabakaların fikstür çekimi ve tarihlerinin daha sonra açıklanacağı bildirildi. Play-Off hazırlıklarını Recep Konuk Tesisleri’nde taktiksel ağırlıklı bir idmanla sürdüren yeşil-beyazlılarda oyuncuların neşeli ve hırslı oldukları belirtildi. Play-Off’larda takımlarıyla mücadele edecek yeşil-beyazlılar, rakipleriyle tek maçlık eleminasyon sistemine göre karşılaşacak.Play-Off maçlarında Dardanelspor, Denizli Belediyespor, Trabzon Karadenizspor, Şanlıurfaspor, Tokatspor, Tarsus İdmanyurdu ve Çorumspor takımlarının arasından sıyrılıp Bank Asya 1.Lig’e yükselmeyi başaran 3.takım olmak istiyor. Sezona ikinci ligi tanıma hedefiyle başlayan ancak daha sonra aldığı başarılı sonuçlarla Bank Asya’nın kapısına dayanan yeşil-beyazlılarda yönetim, teknik heyet, oyuncular, kulüp çalışanları herkes Bank Asya’yı istiyor, bu hedef dışında camiada bir şey konuşulmuyor, düşünülmüyor. Play-Off hazırlıklarını sürdüren oyuncuların Geçen yıl Konya’da oynanan finallerde Adana Demirspor’u eleyerek Bank Asya’ya yükselen Güngören Belediyespor’u örnek alarak hazırlandıkları bildirildi.

FARUK: GOLLERİME PLAY-OFF’LARDA DEVAM EDECEĞİM
Ligde attığı gollerle Şekerspor’u sırtlayan, attığı 14 golle gol krallığının kapısından dönen Faruk Temel, Play-Off maçlarına çok iyi hazırlandıklarını belirterek, Bank Asya’ya yükselebilmek her şeyi yapacaklarını söyledi. Takımdaki havanın çok iyi olduğunu, Bank Asya hedefine inanmayan oyuncunun bulunmadığını vurgulayan Faruk, “Ben gollerimle takımımı sırtlamaya devam edeceğim ve Bank Asya biletini alacağız. Aslında benim gol atmamdan çok takımın kazanması ve bir üst lige yükselmemiz önemli. Haftalardır suskundum. Etimesgut Şeker maçında gol orucunu bozdum. Gol atamama stresini üzerimden attım. Şimdi tek bir düşüncemiz var. Bank Asya’ya yükselebilmek. Bunun için bütün varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız. Hazırlıklarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Rakiplerimize bakarak geçen yıl Denizli Belediyespor ile aynı gruptaydık. Diğerlerini tanımıyoruz ancak kimle karşılaşırsak karşılaşalım tek düşüncemiz önce final, sonra Bank Asya. Umarım bu hedefimize ulaşırız” diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri