Şeker, Alibeyköy’ü gözüne kestirdi

TFF 2.Lig 3.Grupta Pazar günü Alibeyköyspor ile final niteliğinde bir mücadeleye çıkacak temsilcimiz Şekerspor, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını Recep Konuk Tesislerinde sürdürüyor.

Yeşil-beyazlılarda Ferhat Yayla ve Kenan Başkan’ın A takımla birlikte çalışmalara katılmadığı, ağrıları süren bu oyuncuların tedavi için takımdan bir süre uzak kalacakları belirtildi. Temsilcimizde Ferhat ve Kenan’ın yanı sıra Kırşehir maçında dördüncü kartını görerek cezalı duruma düşen Sacit Serkan Erok dışında eksik bir oyuncu bulunmuyor.
Kırşehir deplasmanından üç puanla dönerek çok önemli bir virajı kayıpsız atlatan yeşil-beyazlılar Alibeyköyspor maçını kazanarak liderliğini perçinlemek istiyor. Ligde daha önce 3 kez oturduğu liderlik koltuğunu rakiplerine kaptıran yeşil-beyazlı temsilcimiz Kırşehir gibi zor bir deplasmandan galibiyetle dönerek liderliği kimselere kaptırmayacağını gösterdi. Bu sezon evde kazanırken zorlanan temsilcimiz Alibeyköyspor karşısında mutlak galibiyet hedefliyor. Bu sezon evinde oynadığı 15 karşılaşmanın sadece 5’ini kazanan Şekerspor, 7 karşılaşmadan beraberlikle ayrılırken, 3 karşılaşmada ise puan yüzü görmedi. Ligde topladığı 47 puanın 22’sini iç saha maçlarında alan yeşil-beyazlılar, bu karşılaşmalarda ise 23 puan kaybetti.
KARTAL: ÖNCE ALİBEYKÖY’Ü DÜŞÜNÜYORUZ
Teknik Direktör İsmail Kartal, ligde kalan 6 haftada Play-Off için en avantajlı takımın kendileri olduğunu ancak bu avantajı değerlendirebilmek için Alibeyköyspor maçını kayıpsız atlatmak zorunda olduklarını söyledi. Kalan 6 haftada her maçın final olduğunu vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, Alibeyköyspor maçına çok önem veriyoruz. Rakibimizin son sırada olması bu maça daha ciddi bakmamızı gerektiriyor. Alibeyköy, iki haftada İstanbul ve Maltepe ile oynadığı karşılaşmalarda 4 puan topladı. Her karşılaşmasına önem veren ciddi bir ekiple karşılaşacağız. Bu maçı kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz” dedi
Kartal, ligde maç maç düşündüklerini, ligin sonunu görmeden oynanacak maçlar hakkında yorum yapmanın doğru olmadığının altını çizerek şunları söyledi:
“Biz grubun iyi bir takımı olduğumuzu saha içi sonuçlarla gösterdik. Saha içi sonuçlar bizi liderliğe yükselltti. Bir maç eksiğimiz ve şu anki performansımız düşünüldüğünde avantajlı bir konumdayız. Birbirinden zorlu maçlarımız olacak. Bu maçlar öncesi konuşmak, yorumda bulunmak yanlış olur. Maç maç gidip en iyi sonuçları alarak Play-Off’lara katılmaya çalışacağız”
KARTAL: ÖMER ALİ ŞU AN TAKIMDA
İsmail Kartal’ın geldiği günden beri çok önem verdiği ve türk futbolunun gelecekteki önemli oyuncularından biri olarak gösterdiği Ömer Ali’nin Fenerbahçe’ye verilmediğini, genç oyuncunun transferinin sezon sonu netleşeceğini söyledi. Ömer Ali’nin Fenerbahçe’ye gidip gitmeyeceğinin yönetimin bileceği bir iş olduğunu vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı “Bu konuda benim bir şey söylemem doğru olmaz. Sezon sonunda Ömer Ali’nin durumu netleşir. Ancak Ömer Ali şu anda takım kadrosunda bulunuyor” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri