Şeker Adıyaman’a hazırlanıyor

2009-2010 futbol sezonunda TFF 2. Lig 2. Grup mücadele edecek olan Konya Şekerspor, Bolu Gerede kampına aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz gün yaptığı izinin ardından yeniden çalışmalarına başlayan yeşil-beyazlılar, dünü çift idmanla tamamladı.

Sabah saatlerinde kros yapan ve kondisyon ağırlıklı bir alışma yapan Şekerspor, akşam saatlerinde yaptığı teknik ve taktik ağırlıklı çalışma ile günü tamamladı. Yeşil-beyazlılar, bugün tek idman yapacak ve Adıyamanspor maçı için dinlenmeye çekilecek.

Yeşil-beyazlılar, yarın Adıyamanspor turnuvasında ilk maçına çıkacak. Şekerspor, Adıyamanspor ile karşı karşıya gelecek. Şekerspor’un gücünü deneyeceği ve futbolcuların son durumlarını görme imkanı bulacağı turnuvada Sakaryaspor ve Gebzespor takımları da mücadele edecek.
Bir diğer taraftan da transfer çalışmalarını donduran yeşil-beyazlı yönetim kurulu, son olarak Urfaspor’un yetenekli oyuncusu Taylan Eliaçık’ı renklerine bağlamak istedi. Genç futbolcu ile her konuda anlaşan yeşil-beyazlılar, futbolcunun kulübü ile yaşanan bonservis sorununu çözemedi ve bu transferden vazgeçti. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Galatasaray’dan alınan Cafercan’dan sonra her hangi bir futbolcuya imza attırmayan yeşil-beyazlılar, Bolu’da oynanacak olan Adıyamanspor turnuvasının ardından transferle ilgili son kararını verecek. Tecrübeli teknik adam Kartal’ın turnuvadan sonra vereceği rapor doğrultusunda transfer yapılıp yapılmayacağı belli olacak.  
Kamp çalışmalarının yoğun geçtiğini belirten Kartal sezona hazır gireceklerini söyledi. Kartal yaptığı açıklamada, “Konya Şekerspor olarak, geçtiğimiz sezon elde ettiğimiz dereceden çok daha iyi bir derece hedefliyoruz. Bu amaçla çalışmalara erken başladık, fazla yükleme yapmak istemiyorum. Ne var ki, futbolcularım olağanüstü gayretliler. Başarılı olmayı çok istiyorlar, bu nedenle kendileri tempoyu artırdı. Bu durum, elbette benim teknik adam olarak hoşuma gidiyor. İnşallah önce Yükselme Grubu, ardından da Bank Asya Ligi’ne yükseleceğiz. Yeterli kapasitemiz var, tek derdimiz 12. adam. Geçtiğimiz sezon verilen desteğin, daha üzerinde desteğe ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.
Sezona sorunsuz başlamak istediklerini belirten Kulüp Başkanı Yavuz Erence ise “İyi bir hazırlık devresinde sonra sezona sorunsuz başlamak istiyoruz. Bu sezon genç ve yetenekli futbolculardan oluşan bir kadro oluşturduk. Konya Şekerspor olarak her branşta başarılı oluyoruz. Futbolda da geçen sezon olduğu gibi bu yılda başarımızı sürdürmek istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.
ÖMER ALİ 18 YAŞ ALTI GENÇ MİLLİ KADRODA
Öte yandan yeşil-beyazlıların genç yeteneği Ömer Ali Şahiner, 18 Yaş Altı Genç Milli Takım aday kadrosuna çağırıldı. Finlandiya ile 4 ve 6 Ağustos’ta deplasmanda iki özel maç yapacak 18 Yaş Altı Genç Milli Futbol Takımı’nın aday kadrosu İstanbul’da toplandı. Aday kadroya davet edilen oyuncular, Futbol Federasyonu’nun Beylerbeyi’deki Atatürk Eğitim ve Araştırma Merkezi Tesisleri’nde toplandıktan sonra, kamp çalışmaları için Federasyonun Riva’daki tesislerine gitti. Milliler, Finlandiya ile 4 ve 6 Ağustos’ta Eerikkila Sports Institute’de karşı karşıya gelecek. Sorumluluğunu Müfit Erkasap, teknik direktörlüğünü Şenol Ustaömer’in yaptığı 18 Yaş Altı Genç Milli Futbol Takımı’nın aday kadrosunda şu oyuncular bulunuyor: Orhan Gülle, Furkan Şeker, Sercan Hacıoğlu (Beşiktaş), Emre Pehlivan, Muhammet Demir (Bursaspor), Onur Karakabak (Fenerbahçe), Berkin Kamil Arslan (Galatasaray), Efşan Geçkin (Gençlerbirliği), Armağan Kuş (Kayserispor), Hasan Ahmet Sarı (Trabzonspor), Oğulcan Gökce, Süleyman Özdamar (Altay), Okan Salmaz (Adanaspor), Ömer Ali Şahiner (Konya Şekerspor), Ömer Kahveci (Adana Demirspor), Ufuk Özbek (Schalke 04), Gökay Işıtan (Hamburg), Kamil Ahmet Çörekçi (Millvall).   Milliler, 3 Ağustos Pazartesi günü Finlandiya’ya gidecek.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri