Şeker Adana’ya bileniyor

2. Lig Kırmızı grupta mücadele edecek Şekerspor Adana Demirspor ile deplasmanda oynayacağı sezonun ilk maçının hazırlıklarına başladı. Teknik adam Altıparmak tek hedeflerinin lige iyi başlamak olduğunu söyledi

Süper Toto 2. Lig Kırmızı grupta mücadele edecek Konya Torku Şekerspor 29 Ağustosta Adana Demirspor ile deplasmanda oynayacağı sezonun ilk maçının hazırlıklarına başladı. Bu sezon yapılan değişiklerle yeni bir görünüm kazanan TFF 2 Lig iki grupta oynanacak. Geçtiğimiz sezonlarda; Kademe Grubu, Klasman Grubu, Yükselme Grubu ve Play-Off'lar şeklinde yapılanan TFF 2. Lig'de de köklü değişikliklere gidildi. Bu değişiklikler çerçevesinde, TFF 2. Lig;  18 takımdan oluşan 2 gruptan oluşacak. Çift devreli lig usulüne göre oynanacak müsabakalardan sonra her grubun birincisi olan 2 takım doğrudan TFF 1. Lig'e yükselecek. Her iki grupta 2., 3., 4., ve 5. sırayı alan takımlar ise TFF'nin belirleyeceği sahada tek maç eleme usulüyle mücadele edecek ve finalde kazanan takım TFF 1. Lig'e yükselmeye hak kazanacak. Şekerspor dahil olduğu Kırmızı Grupta şampiyonluk hedefi ile mücadele edecek. Yeşil-beyazlı ekip sezonun açılış maçında Adana Demirspor’a konuk olacak. Şekerspor’un bu gruptaki diğer rakipleri ise şu şekilde: Tarsus İdman Yurdu

Adana Demirspor, Pursaklar Spor A.Ş., Türk Telekom Spor, Balıkesir Spor, Şanlıurfa Spor Bld Van Spor, Elazığ Spor, Dardanel Spor A.Ş, Fethiye Spor,Eyüpspor, Pendik Spor Kocaeli Spor, Sakarya Spor A.Ş., Tokatspor, Ofspor, 1461Trabzon spor A.Ş.Adana Demirspor deplasmanın zor geçeceğini bildiklerini ifade eden Torku Şekerspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak, kalan bir haftada eksiklerini en aza indirgemeye çalışacaklarını söyledi. Altıparmak “İki dönemden oluşan yeni sezon hazırlıklarımız çok olumlu bir havada geçtiği. Takımdaki arkadaşlık ve kaynaşma son derece üst düzeyde. Bu durum hepimizi mutlu ediyor.

Sezonun başlamasına yaklaşık 1 hafta kaldı. İlk maçımızı Adana Demirspor ile deplasmanda oynayacağız. Herkes Adana Demirspor’un futbol kültürünü bilir. Taraftarları maça yoğun ilgi gösterecektir. Ligin ilk haftasında iyi bir maç olacağını düşünüyorum. Ancak Şekerspor olarak bizde yaklaşık bir buçuk aydır bu lige hazırlanıyoruz. Moralli tamamladığımız kampların bu maça yansıyacağını düşünüyorum. Tek hedefimiz iyi başlangıç. Adana Demirspor karşısına hazır bir şekilde çıkmak istiyoruz” dedi.

Kadrosunun iskelet yapısını koruyan Torku Şekerspor yaptığı nokta transferler ile takımını güçlendirdi. Zafer Biryol gibi başarılı bir golcüyü de renklerine bağlayan Konya Torku Şekerspor yeni sezon için taraftarlarını sevindirdi. 2010-2011 sezonu hazırlıklarına Temmuz ayı ortalarında Çumra’da başlayan yeşil-beyazlı ekip ilk etap kampını ay sonunda tamamlayarak iki gün izine ayrılmıştı. İkinci etap hazırlıklarını ise Kızılcahamam Patalya Otelde yapan Torku Şekerspor burada birçok hazırlık maçı oynadı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri