Şeker Adana’da başlayacak

TFF 2.lig fikstür çekildi. Şekerspor ilk maçını deplasmanda Adana Demirspor ile oynayacak.

İstanbul’da,  Maslak Sheraton Oteli'nde gerçekleşen kura çekimine Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Ahmet Güvener, Profesyonel Maçlar Planlama Organizasyon Müdürü Ufuk Şepik ile TFF 2.Lig'de mücadele edecek kulüplerin temsilcileri katıldı.

18 takımlı 2 ayrı gruptan oluşan TFF 2. Lig'de yeni sezon 29 Ağustos 2010 tarihinde başlayacak. Ligin ilk devresi 19 Aralık 2010'da oynanacak 17. hafta karşılaşmaları ile bitecek. 2. devresi 16 Ocak'ta başlayacak TFF 2. Lig'de normal sezon, 8 Mayıs 2011'de oynanacak maçlarla sona erecek. Çift devreli lig usulüne göre oynanacak müsabakalardan sonra her grubun birincisi olan 2 takım doğrudan TFF 1. Lig'e yükselecek. Her iki grupta 2., 3., 4., ve 5. sırayı alan takımlar ise TFF'nin belirleyeceği sahada tek maç eleme usulüyle mücadele edecek ve finalde kazanan takım TFF 1. Lig'e yükselmeye hak kazanacak.
TFF 2. lig’de Şekerspor’un da yer aldığı kırmızı grupta ilki hafta maçlarının programı şöyle. Pursaklar-Fethiyespor. Adana Demirspor-Şekerspor. Ofspor-Balıkesirspor. Eyüpspor-Pendukspor. Çanakkale Dardanel-Trabzon. Telekomspor-Elazığspor. Tarsus İY-Tokatspor. Şanlıurfaspor-Kocaelispor. Belediye Vanspor-Sakaryaspor.
Şekerspor, ligde, ilik yarıdaki maçlarının 9’unu içi sahada, 8’ini ise deplasmanda oynayacak. Yeşil-beyazlılar, Adana Demirspor maçıyla deplasmanda açacakları ilk yarı perdesini, iç sahada Ofspor maçıyla kapatacaklar. Şekerspor, ilk yarıda; 6 ve 7. haftalarda üst üste içi sahada Belediye Vanspor ve Balıkesirspor ile karşı karşıya gelecek.. Fikstür gereği, ligin iddialı takımlarından Eyüpspor, Pursaklarspor, Balikesirspor ve Kocaelispor’u ilk yarıda konuk edecek olan temsilcimiz, deplasmanda ise Adana Demirspor, 1461 Trabzon, Sakaryaspor, Tarsus İdmanyurdu ve Çanakkale Darnanelspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.  Kırmızı Grupta ilk hafta programı ise şu şekilde: Pursaklarspor A.Ş –Fethiyespor, Adana Demirspor-K.Torku Şeker, Ofspor-Balıkesirspor, Eyüpspor-Pendikspor, Dardanelspor Aş-1461 Trabzon, T.Telekomspor-Elazığspor, Tarsus İY-Tokatspor, Şanlıurfaspor-Kocaelispor,  Bld Vanspor-Sakaryaspor AŞ
ÇUMRA KAMPI SONA ERDİ 
TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele edecek Konya Şekerspor yeni sezon ilk etap çalışmalarının Çumra ayağını tamamladı. Şekerspor hafta sonunu izinli geçirecek ve 2 Ağustosta  Kızılcahamam Patalya Otel’e gidecek. Konya Şekerspor burada hazırlık maçlarına ağırlık verecek. İlk etap çalışmaları boyunca hazırlık maçı oynama imkanı bulamayan Şekerspor’un ikinci etap çalışmalarında  daha çok hazırlık maçlarına ağırlık vermesi bekleniyor. Yaklaşık 20 gündür Çumra’da olan yeşil beyazlı ekip ay sonunda kampı noktalayacak. Yoğun bir tempoda geçen kampta deyim yerindeyse oyuncuların pestili çıkıyor. Ancak bu tempoya rağmen oyuncuların hallerinden memnun olması teknik heyeti sevindiriyor. Denemeye tabi tutulan oyuncularda Şekerspor forması giymek için kıran kırana bir mücadele içerisinde. Günde çift idman yapan yeşil beyazlı ekip ay sonunda ilk etap çalışmalarını noktalayarak 2 gün izin yapacak.  Geçtiğimiz sezondan iskelet kadrosunu koruyan ve yaptığı transferlerle takviye yapan Konya Şekerspor’da golcü oyuncu Zafer Biryol’un transferi ise büyük yankı uyandırdı. Başarılı oyuncunun geçmişine bakan Konya Şekerspor taraftarları yeni sezonda bu oyuncudan çok şey bekliyor. Yeşil-beyazlı ekibin taraftarları Biryol’un attığı gollerle hem coşmak hem de başarılı olmak istiyor.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri