Şeker 2. yarı hazırlıklarına başladı

TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, klasman grubunun ikinci yarısına hazırlanıyor.

 İlk yarıyı 5. sırada tamamlayan temsilcimiz Şekerspor, ikinci yarıda daha başarılı bir grafik çizmenin hesaplarını yapıyor. Lig statüsüne göre Klasman Grubu’na bu güne kadar aldığı puanla devam edecek olan temsilcimiz, Bank Asya 1. Lig hedefini bu maçların sonunda Play-Off’a kalarak sürdürmek istiyor. Dün Futbol Şube Sorumlusu Fatih Hıdıroğlu kafile başkanlığında Antalya’ya giden temsilcimiz Belek’e Papilion Otel’de kampa girdi.

Kam çalışmalarına eksiksiz giden yeşil-beyazlılar öğleden sonra bir araya gelerek ilk çalışmasını yaptı. Teknik adam Mehmet Altıparmak, çalışma öncesinde futbolcuları ile yaptığı toplantıda, ikinci yarı için futbolcularını motive etti. Ardından düz koşu ile başlayan çalışmalar teknik ve taktik ağırlıklı idmanla son buldu. Yeşil-beyazlılar, bugün yapacağı kros ile kamp çalışmalarını sürdürecek. Takıma yeni katılan iki forvetin ise bugün kampa katılmaları bekleniyor. Türkiye Kupası maçında 9 Ocak’ta İstanbul’da oynanacak olan İstanbul Büyükşehir maçına kadar çalışmalarını Belek’te sürdürecek olan temsilcimiz buradan direk İstanbul’a geçecek ve kupa sınavına çıkacak.
Bir diğer taraftan da ara transfer çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılar, Lig’in ilk yarısında gol yollarında yaşadığı sıkıntıyı iki isimle anlaşarak çözdü. Santrafor konusunda ilk yarı biter bitmez çalışmalarının startını veren temsilcimiz, Bank Asya 1. Ligi’nde forma giyen iki futbolcu ile anlaşarak kadrosuna güç kattı. Yeşil-beyazlılar, Bucaspor’da forma giyen Erman Özcan ve Kardemir Demir Çelik Karabükspor’da mücadele eden Abdullah Apak ile tüm problemlerini çözdü ve tecrübeli isimleri 1,5 yıllığına renklerine bağladı. Özcan ve Apak, 4 Ocak’ta 2. transfer sezonunun başlaması ile resmi sözleşmeye imza atacaklar.
Şekerspor, teknik adam Mehmet Altıparmak’ın verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarını sürdüren temsilcimizde bu transferlerin ardından uygun şartlarda bir orta saha ve birde top kullanma özelliğine sahip stoper almayı düşünüyor. Ancak yeşil-beyazlılar orta saha ve defans oyuncusu konusunda aceleci davranmıyor.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Belek kampının ikinci yarı için olumlu geçeceğini düşündüğünü söyledi. Kampın ilk gününe ilk yarının son haftasında aldıkları iki önemli galibiyetin morali ile neşeli başladıklarını ifade eden Altıparmak; “İyi bir ekip ve iyi bir takım olma yolunda önemli adımlar attık. Burada yapacağımız kamp ile de bunu pekiştireceğimizi düşünüyorum. Aramıza yeni katılan futbolcuların da takım içindeki uyumunu daha çabuk sağlamak için kamp çalışmaları önemli bir faktör olacaktır. Şu an için her şeyiyle hazır bir takımız ve iyi motive olmuş durumdayız. Hedefimiz Mayıs ayında şampiyon olmak ve bunun için emin adımlarla ilerliyoruz. Takımın iskeleti oluşturuldu. İlk yarıda gol yollarında yaşadığımız sıkıntı en önemli sorunlarımızdan biriydi. Aldığımız iki isimle bu sorunumuzu çözdüğümüzü düşünüyorum. İnşallah ikinci yarıda Konya’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz ve hedefimize uzanarak herkesi mutlu edeceğiz” diye konuştu.
Şekerspor kulüp Başkanı Yavuz Erence ise ligin ikinci yarısında çok daha iyi bir ekiple yola devam edeceklerini söyledi. takıma kazandırdıkları iki yeni isimle gol yollarındaki sıkıntıyı çözdüklerinin altını çizen Erence; “Tüm taraftarlarımız klasman grubunun ikinci yarısında daha iyi bir Şekerspor izleyecekler. Takımımızı Şampiyonluk hedefine ulaşarak Play-Off’tan Bank Asya 1. Ligi’ne taşımak istiyoruz. İyi bir ekibiz ve bunu başaracak gücümüz var” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri