Seker 13. sıraya geriledi

Üst üste 4. yenilgisini geçtiğimiz hafta sonu Tepecik karşısında alan Konya Şekerspor, ligde 13 sıraya geriledi

7. haftada lider Şanlıurfaspor ile karşılaşacak olan temsilcimiz hazırlıklarına bugün başlıyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor üst üste alınan yenilgilerin ardından ligde 13. sıraya düştü. Grup’ta 6. hafta maçları geçtiğimiz Pazar günü oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Tepecikspor’a 3-0 mağlup olan temsilcimizin düşüşü sürerken, ligde zirve koltuğu bu hafta el değiştirdi. Yeşil-beyazlılar, ligin 7. haftasında liderlik koltuğuna oturan Şanlıurfaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Temsilcimizde zoru maçın hazırlıkları bugün başlayacak.
Tepecik mağlubiyetinin ardından istifa eden teknik adam Metin Altınay’ın ise Eskişehir’de olduğu ve konu ile ilgili geniş açıklamaların önümüzdeki günlerde yapılacağı gelen haberler arasında. Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, kolu ile ilgili yaptığı açıklamada sezon başında yeni bir takım kurduklarını ve Konyalı bir teknik adamla yola çıktıklarını söyledi. Amaçlarının her zaman olduğu gibi Konya’ya hizmet etmek olduğunu vurgulayan Erence; “Ancak gelinen nokta hepimizi üzmüştür. Teknik adam Altınay, göreve devam etmelerinin takıma bir fayda vermeyeceği kanaatine vardığını, Konyalı bir teknik adam olarak iyi işler yapmak istediklerini ancak bunu başaramadıkları için üzgün olduklarını belirtti. Bizde karşılıklı yaptığımız bu görüşmede fikir birliğine vardık ve yollarımızı ayırdık. Kendisine verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreci ise en kısa zamanda değerlendireceğiz. Doğru düşünüp, Şekerspor için en doğru kararı vereceğiz. İnşallah önümüzdeki günlerde ekip olarak eski kimliğimize kavuşuruz” dedi.
Öte yandan ligin 6. haftası birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne oldu. Haftaya lider giren Bozhüyükspor, deplasmanda Pendikspor’a 1-0 mağlup oldu ve Tokatspor’u 2-0 mağlup eden Şanlıurfaspor’a koltuğu devretti. Lig’in 6. haftasında alınan sonuçlar ve önümüzdeki haftanın maçları şöyle: Konya Torku Şekerspor 0-3 Tepecikspor Ofspor 1-1 Turgutluspor Pendikspor 1-0 Bozüyükspor Yeni Malatyaspor 1-3 Altay Balıkesirspor 7-1 Kocaelispor Diyarbakırspor 0-1 İskenderun Demir Çelikspor Gaziosmanpaşa 3-0 Çorumspor Tokatspor 0-2 Şanlıurfaspor
7. hafta maçları: Bozüyükspor-Bugsaş Spor Turgutluspor-Pendikspor Tepecikspor-Ofspor Şanlıurfaspor-Konya Şekerspor Çorumspor-Tokatspor İskenderun Demir Çelikspor-Gaziosmanpaşa Kocaelispor-Diyarbakırspor Altay-Balıkesirspor
Ayrıca üst üste aldığı 4. yenilgi ile büyük moral kaybeden yeşil-beyazlılar, ligin 7. haftasında deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta liderlik koltuğuna oturan Şanlıurfaspor karşısında moral kazanmanın hesaplarını yapan temsilcimiz zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına bugün başlayacak. Pazar gününü ve dünü izinli geçiren yeşil-beyazlılar Şanlıurfa maçının hazırlıklarına antrenör Seyfi Erken, Hakan Ünal nezaretinde başlayacak. Temsilcimizde, Tepecik maçında kırmızı kart gören ve sakatlığı devam eden Okan Koç dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Yeşil-beyazlılar, yaşanan kötü günleri Şanlıurfa maçı ile geride bırakmanın hesaplarını yapıyor.
(MERHABA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri