Şeker 13. sıraya düştü

İzmir temsilcisi Altaya uzatma dakikalarında boyun eğen Konya Şekerspor, moral kaybetti. Yeşil-beyazlılar aldığı bu galibiyetle 1. sırada girdiği haftada iki basamak gerileyerek 13. sıraya düştü

İzmir temsilcisi Altay’a uzatma dakikalarında boyun eğen Konya Şekerspor, moral kaybetti. Yeşil-beyazlılar aldığı bu galibiyetle 1. sırada girdiği haftada iki basamak gerileyerek 13. sıraya düştü

 

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor ligin 11. haftasında İzmir deplasmanında Altay ile karşı karşıya geldi. Kocaelispor’u kendi saha ve seyircisi önünde 7-0 mağlup ederek moral bulan Şekerspor zorlu deplasmana galibiyet hesapları ile gitti ancak, eski teknik adamı Mehmet Altıparmak’ın öğrencilerine maçın uzatma dakikalarında boyun eğdi. Şekerspor İzmir’den 90+2’de yediği golle 1-0 yenik döndü.

 

Zorlu hafta öncesinde 11. sırada bulunan yeşil-beyazlılar, aldığı bu yenilgiyle iki basamak birden geriledi ve Ofspor ile Yeni Malatyaspor’un galibiyetleri ile 9 puanda kaldı ve ligin 13. sırasına düştü. İzmir’den evine moralsiz dönen yeşil-beyazlılar, ligin 12. haftasında oynanacak olan Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarına bugün yapacağı tek idmanla başlayacak. Şekerspor, İzmir’de kaybettiği üç puanla birlikte iki futbolcusunun da cezalı duruma düşmesi ile büyük üzüntü yaşıyor.

 

Altay maçına sarı kart sınırında bulunan 3 futbolcusu ile çıkan yeşil-beyazlılar, İshak Çakmak ve Kerem Can Akyüz’ün sarı kart görmeleri ile bu iki ismini kaybetti. Bu durumun ardından Şekerspor’da, Ameliyat geçiren ve yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalacak olan kaleci Akın ve yapılan antrenmanlarda eli kırılan Erkan Ferin’in yanı sıra iki futbolcunun da cezalı duruma düşmesi ile Yeni Malatyaspor maçına 4 eksikle çıkacak. Ayrıca temsilcimizde Murat Dilek ceza sınırında bulunuyor.

 

Öte yandan ligin 11. haftası birbirinden heyecanlı maçlara sahne oldu. Ligin zirvesi geçtiğimiz Pazar günü oynanan maçların ardından karışırken, grubun yeni lideri Bozhüyükspor oldu. Haftaya lider giren Şanlıurfaspor, Bozhüyük’ü evinde ağırladı ve rakibine 4-1 mağlup olarak liderlik koltuğunu Bozhüyük’e bıraktı. Bozhüyük puanını 24’e çıkartırken Şanlıurfaspor, 23 puanla ligin 3. sırasına geriledi. zirve takibini sürdüren Balıkesirspor ise Gaziosmanpaşaspor’u 1-0 mağlup ederek puanını 23’e çıkarttı ve averajla ligin 2. sırasına yerleşti.

 

2. Lig Beyaz Grup’ta 11. hafta maçlarının sonuçları ve 12. hafta maçları ise şöyle: Tepecikspor 1-0 Turgutluspor, Yeni Malatyaspor 1-0 Tokatspor, Balıkesirspor 1-0 Gaziosmanpaşa, Kocaelispor 1-4 Ofspor, Şanlıurfaspor 1-4 Bozüyükspor, İskenderun Demir Çelikspor 2-2 Pendikspor, Altay 1-0 Şekerspor, Çorumspor 0-2 Bugsaş Spor. 12. Hafta maçları: Bugsaş Spor-İskenderun Demir Çelikspor, Şekerspor-Yeni Malatyaspor, Ofspor-Altay Bozüyükspor-Çorumspor, Turgutluspor-Şanlıurfaspor Gaziosmanpaşa-Diyarbakırspor Tokatspor-Balıkesirspor, Pendikspor-Kocaelispor .

 

BURAK TAŞPINAR

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri