Şeker 12. sıraya geriledi

2. Ligde 5. hafta geride kaldı. Lige 4 puanla başlayan Konya Şekerspor, üst üste aldığı yenilgilerle kabuğunu kıramadı ve gerilemeye devam etti. Yeşil-beyazlılar, 12. sırada yer alıyor

2. Lig’de 5. hafta geride kaldı. Lige 4 puanla başlayan Konya Şekerspor, üst üste aldığı yenilgilerle kabuğunu kıramadı ve gerilemeye devam etti. Yeşil-beyazlılar, 12. sırada yer alıyor

 

 

Spor Toto 2. Lig’de 5. hafta maçları geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, deplasmanda Turgutluspor ile karşı karşıya geldi. Lige bir beraberlik ve bir galibiyetle başlayan yeşil-beyazlılar, Turgutlu karşısında yine kabuğunu kıramadı ve üst üste 3. yenilgisini aldı. Turgutluspor’a 2-1 mağlup oyan yeşil-beyazlılar, 4 puanda kaldı ve sıralamada ise bir basamak daha gerileyerek 12. sıraya düştü.

 

Aldığı Turgutlu yenilgisi ile bir kez daha moral kaybeden temsilcimiz Şekerspor, ligin 6. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde İstanbul temsilcisi Tepecikspor’u konuk edecek. Zorlu maçın hazırlıklarına ara vermeden başlayan temsilcimiz bugün çift idman yaparak çalışmalarını sürdürecek. Sabah saatlerinde kondisyon ağırlıklı bir antrenman yapacak olan Şekerspor, öğleden sonra yapacağı topla çalışma ile günü tamamlayacak. Yeşil-beyazlılarda önemli bir eksik bulunmuyor. Temsilcimizin tek hedefi kendi saha ve seyircisi önünde kazanarak moral bulmak.

 

Öte yandan Beyaz Grup’ta ligin 5. haftası birbirinden zorla maçlara sahne oldu. Namağlup liderliğini sürdüren Bozhüyükspor, Ofspor’u 4-0 yenerek puanını 15’e çıkardı ve zirvedeki yerini korudu. Zirve yarışını sürdüren Şanlı Urfaspor ise Gaziosmanpaşa’yı 3-2 yendi ve yarışı sürdürdü. İskenderun Demir Çelik’i 5-2 mağlup eden Balıkesirspor ise 12 puanla 3. sırada yer aldı. Haftanın en farklı galibiyetini ise Yeni Malatyaspor, Türkiye liglerinin köklü takımlarından Kocaelispor’u 9-0 mağlup ederek aldı.

 

2. Lig Beyaz Grup’ta oynanan 5. hafta maçları ve önümüzdeki hafta oynanacak olan maçların programı ise şöyle: 5. hafta sonuçları: Bugsaş Spor 0-1 Pendikspor, Bozüyükspor 4-0 Ofspor, Turgutluspor 2-1 Konya Torku Şekerspor, Tepecikspor 2-0 Tokatspor, Şanlı Urfaspor 3-2 Gaziosmanpaşa, Çorumspor 0-0 Diyarbakırspor, İskenderun Demir Çelikspor 2-5 Balıkesirspor, Kocaelispor 0-9 Yeni Malatyaspor. 6. hafta maçları: Konya Torku ŞekersporTepecikspor, OfsporTurgutluspor, PendiksporBozüyükspor, Yeni MalatyasporAltay, BalıkesirsporKocaelispor, Diyarbakırspor-İskenderun Demir Çelikspor, GaziosmanpaşaÇorumspor, Tokatspor-Ş.Urfaspor.

 

Turgutlu’ya oranla baştan sona üstün futbol oynayan tarafın kendileri olduğunu belirten Torku Şekerspor’un Teknik Direktörü Metin Altınay, dünyaları kaçırdıkları bir maç olarak değerlendirdiği Turgutluspor müsabakasında farklı galibiyete ulaşabilecekken, sahayı yenik terk etmelerini etmelerinin son derece üzüntü verici olduğunu ifade etti. Son 3 haftada üst üste aldıkları yenilgilerle zirve yarışında önemli bir yara aldıklarını hatırlatan Altınay, “Ancak Turgutluspor maçındaki futbol beni ilerisi için umutlandırdı. En az 4 farklı kazanabileceğimiz bir maçı kaybettik.  Şimdi önümüzde sahamızda Tepecikspor ile oynayacağımız maç var. Son haftalardaki şanssızlığa bu maçla birlikte son vererek yenide tırmanışa geçmek istiyoruz. Taraftarımız endişeye kapılmasın. Bu takım bu grupta zirveye oynayacaktır” dedi.

 

(MERHABA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri