Şeker 11. sıraya geriledi

Lider Şanlıurfaspora evinde 2-0 mağlup olan Konya Şekerspor, 29 puanda kaldı ve ligin 11. sırasına geriledi

Lider Şanlıurfaspor’a evinde 2-0 mağlup olan Konya Şekerspor, 29 puanda kaldı ve ligin 11. sırasına geriledi. Yeşil-beyazlılar, Çorumspor maçının hazırlıklarına bugün yapacağı tek idmanla başlayacak

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin 24, haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Şanlıurfaspor’u konuk etti. Arka arkaya Turgutlu ve Tepecik maçlarından 6 puan çıkarmayı başaran Şekerspor, evinde ağırladığı lider Şanlıurfaspor’a 2-0’la boyun eğerek çıkışını sürdüremedi. Yeşil-beyazlılar aldığı bu sonuçla 29 puanda kaldı ve ligin 11. sırasına geriledi. Konya’ya lider olarak gelen Şanlıurfaspor ise puanını 52 yaptı ve koltuğunu koruyarak gitti.

Ligin 24. haftası birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne oldu. Haftanın en önemli maçlarından birinde ligin ikinci sırasında bulunan Balıkesirspor ile zirve yarışını devam ettiren Altay karşı karşıya geldi. Maçı 2-0 kazanan Balıkesir, puanını 51 yaptı ve Şanlıurfaspor’u yakından takip etmeye devam etti. Altay ise aldığı bu yenilgi ile 43 puan ve 4. sırada kalarak zirve yarışında ağır bir yara aldı. Zorlu haftada şampiyonluk yarışından uzaklaşan bir başka takım ise Bozüyük oldu. Bugsaşspor ile deplasmanda karşı karşıya gelen Bozüyük, aldığı 4-1’lik yenilgi ile 47 puanda kaldı ve zirve için kıyasıya bir yarışın içine giren Şanlıurfaspor ve Balıkesirspor’u yalnız bıraktı. Bozüyük, ligin 3. sırasında yer alıyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’un 25. haftasında alınan sonuçlar ve önümüzdeki haftanın maçları ise şöyle: Balıkesirspor-Altay: 2-0, Bugsaş Spor-Bozüyük: 4-1, Gaziosmanpaşa-İskenderun Demirçelik: 1-0, Torku Şeker-Şanlıurfaspor: 0-2, Pendikspor-Turgutluspor: 1-1, Tokatspor-Çorumspor: 2-0, Diyarbakır-Kocaelispor: 3-1, Ofspor-Tepecikspor: 0-2. 25. hafta maçları: Çorumspor-Konya Torku Şekerspor, Şanlıurfaspor-Ofspor, Tepecikspor-Pendikspor, Turgutluspor-Bugsaş, Yeni Malatyaspor-Balıkesirspor, Altay-Diyarbakırspor, Kocaelispor-Gaziosmanpaşa, İskenderun Demir Çelikspor-Tokatspor.

Öte yandan lider karşısında aldığı yenilgi ile moral kaybeden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin 25. haftasında deplasmanda Çorumspor ile karşı karşıya gelecek. Dünü izinli geçiren yeşil-beyazlılar, ligde kalma mücadelesi veren Çorum maçının hazırlıklarına bugün yapacağı tek idmanla başlayacak. Teknik adam Mustafa Çapanoğlu nezaretinde çalışmalarının startını verecek olan Şekerspor, Şanlıurfa yenilgisini unutup ara verdiği iki haftalık çıkışına devam etmenin hesaplarını yapıyor. Ayrıca Şekerspor’da cezalı futbolcular Şanlıurfaspor maçında cezalarını tamamladı. Tepecik maçında ikinci sarı karttan kırmızı kart gören futbolcular Yusuf Akyel ve Bilal Aziz Şanlıurfa maçında cezalarını tamamladı. Bu isimler teknik heyetin görev vermesi halinde Çorum maçında forma şansı bulabilecek. Ayrıca Şekerspor’da Mehmet Balban ve Uğur Bulut, ceza sınırında bulunuyor.

BURAK TAŞPINAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri