Şeker 0-0’a razı oldu

Ligin ilk yarıyı iki hafta önceden bitiren iki ekibin mücadelesinden gol sesi çıkmadı. Yükselme Grubunda mücadele etme hakkını kaybeden Konya Şekerspor evinde Tepecik ile 0-0 berabere kaldı

TFF 2. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Konya Şekerspor Lig’in 21. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Tepecikspor’u konuk etti. Üst üste aldığı sonuçlarla yükselme grubu maçlarında oynama şansını yitiren Şekerspor, ligin kalan iki haftasında galip gelerek ilk yarıyı moralli tamamlamak istedi. Ancak temsilcimizde evdeki hesap çarşıya uymadı ve yeşil-beyazlılar Tepecik ile 0-0 berabere kalarak maçtan bir puanla ayrılmak zorunda kaldı. Aldığı beraberlikle puanını 26’ya çıkartan temsilcimiz maç fazlası ile 5. sıradaki yerinde kaldı.

Öte yandan hafta içi Türkiye Kupası’nda Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa ile oynayacağı maç öncesinde puan kaybeden yeşil-beyazlılar sadece moral kaybetmedi. 62. dakikada kırmızı kart görerek Şekerspor’u 10 kişi bırakan Hasan, zorlu maçta da forma şansı bulamayacak. Ayrıca temsilcimiz önümüzdeki Çarşamba günü oynanacak olan kupa maçının çalışmalarına ara vermeden başladı.
Recep Konuk Tesisleri’nde oynanan karşılaşmaya her iki ekipte kontrollü başladı. Bir orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçın ilk tehlikeli atağı Şekerspor’dan geldi. Maçın 13. dakikasında Cafercan orta alandan aldığı ara pas ile ceza alanına doğru hareketlendi ancak içeri girmeden sert bir vuruş yapan Cafercan’ın şunu üstten avuta gitti. 28. dakikada Ceza alanı içerisine giren Samet Maviş sert ve düzgün bir vuruş yaptı. Kaleciden dönen topa kagayla dokunan murat topu avuta gönderdi. Bu pozisyonun ardından daha atak bir görüntü ortaya koyan yeşil-beyazlılar, zaman zaman defasında açıklar verdi. Bu açıklardan birinde Remzi ile gole yaklaşan konuk ekip başarılı olamadı. İlk yarının geri kalan bölümlerinde gol olmayınca taraflar soyunma odasına 0-0’lık sonuçla gitti.
Maçın ikince yarısında Şekerspor daha atak bir görüntü ortaya koydu. Şekerspor maçın en net gol pozisyonunu 57. dakikada yakaladı. Bu dakikada Gökhan Caba’nın pasında sağ kanada hareketlenen Anıl, 18’in içine girdi ve kalecinin üzerinde aşırma bir vuruş yaptı. Boş kaleye giden topu Tepecik defansı çıkartmayı başardı. Lig’in ilk yarısını iki hafta öncesinden bitirmiş ve her hangi bir iddiası bulunmayan iki takımın mücadelesi gol pozisyonları açısından da oldukça kısır geçti. Maçın uzatma bölümlerinde Turgay sol kanattan yapılan bir ortada etkisiz bir kafa vuruşu yaptı ve top üst direği sıyırarak avuta gitti. bu aynı zamanda maçında son pozisyonu oldu ve karşılaşma 0-0 sona erdi.

STAT: Recep Konuk
HAKEMLER: İlkay Aydın xx, Ahmet Uğur Bilgin xx, Bülent Uludoğan xx,  
KONYA ŞEKERSPOR: Ziya xx, Anıl xx, Turgay xx, Gökhan xx, Hasan xx, Samet Gören xx, Muhammet x (Dk. 46 Cafercan xx), Ahmet Turan xx (Dk. 61 Serkan), Ömer Ali xx, Samed Maviş xx (Dk. 46 Kadir x), Murat Gürbüzerol xx,
TEPECİKSPOR: Fadıl xx, Türker xx, Ali xx, Ferhat xx, Adem xx, Yasin xx, Murat Berge xx, Soner xx (Dk. 65 Sadettin x), Eser xx (Dk. 90 2 Cihan xx), Ege x, Remzi xx (Dk. 55 Bahadır xx)
SARI KARTLAR: Dk. 46 Muhammet (Konya Şekerspor), Dk. 58 Ali, Dk. 88 Bahadır (Tepecikspor)
KIRMIZI KARTLAR: Dk. 54 Murat Berge (Tepecikspor), Dk. 62 Hasan (Konya Şekerspor)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri