Şehitlere 14 Mart’ta mevlid ve hatim programı

18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla Konya Şehit Aileleri Derneği ile Karatay Müftülüğü Hacıveyiszade Camii'nde Mevlid ve Hatim programı düzenleyecek

18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla Konya Şehit Aileleri Derneği ile Karatay Müftülüğü Hacıveyiszade Camii'nde Mevlid ve Hatim programı düzenleyecek. Bayanlara yönelik yapılan program, Marifet Kuran Kursu hocası Müzeyyen Sayan'ın katılımıyla 14 Mart Cumartesi günü 09:00-12.00 saatleri arasında gerçekleyecek.

Konuyla ilgili bilgi vermek amacıyla basın toplantısı düzenleyen Dernek Başkanı Recep Pekdemir, "Tüm Konyalı hanım kardeşlerimizi programımıza bekliyoruz. Kutsal vatan topraklarını canları müdafaa ederek şehitlik mertebesine ve onuruna erişen aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla hatırlıyoruz. Aziz şehitlerimiz yattıkları yerde şunu hissetmeliler ki temiz kanlarıyla suladıkları kutsal vatan toprakları bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada Türk gençliği ve tüm Türk ulusu tarafından en kutsal emanet olarak müdafaa ve muhafaza edilecektir. Ulusumuz şehitlerin manevi varlığından ve bizlere bıraktıkları şanlı tarihten aldığı güç ve azimle asırlardır şehit kanlarıyla yoğrulan ve her geçen gün bizim için daha da kutsallaşan vatan toprakları uğruna gerektiğinde nice şehitler vermeye hazırız” dedi.

MEHMET AKİF SÜTÇÜ merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri