Şehitler Miraç kandilinde dualarla anıldı

Şehit aileleri ve gönüllü üyelerin bir araya gelerek oluşturduğu Vatan Sağolsun Topluluğu, Miraç Kandili vesilesi ile Konya Şehitliği’nde Kuran-ı Kerim tilaveti ve Hatim Duası gerçekleştirdi

Şehit aileleri ve gönüllü üyelerin bir araya gelerek oluşturduğu Vatan Sağolsun Topluluğu, Miraç Kandili vesilesi ile Konya Şehitliği’nde Kuran-ı Kerim tilaveti ve Hatim Duası gerçekleştirdi 2019 yılından beri faaliyet gösteren, düzenlediği etkinlikler ve çalışmalarla şehit ailelerine destek olan Vatan Sağolsun Topluluğu, Miraç Kandili vesilesi ile Konya Şehitliği’nde bir araya geldi.

Şehit aileleri ve gönüllülerin bir araya gelerek oluşturduğu Vatan Sağolsun Topluluğu üyeleri Konya Şehitliği’nde düzenledikleri program ile Kuran tilaveti gerçekleştirdi. Düzenlenen programda ayrıca okunan hatimlerin de duası yapıldı.

Gerçekleşen programa Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şube Başkanı Süleyman Ege, şehit eşleri, şehit aileleri, Vatan Sağolsun Topluluğu üyeleri ve çok sayıda kişi katıldı. Gerçekleşen programın sonunda misafirlere kandil simidi ve çikolata ikramı da yapıldı.

Vatan Sağolsun Topluluğu Kurucu Başkanı ve şehit eşi Tuğba Sağ, düzenlenen program ile ilgili değerlendirme yaparak, şunları kaydetti: “Şehit ailelerine yönelik yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak için kurduğumuz Vatan Sağolsun topluluğumuz ile şehitlerimizin hatıralarını yâd etmek için düzenli etkinlikler yapıyoruz. Bugün de kandil vesilesi ile şehitlikte bir araya geldik. Dileyen herkes bu tarz etkinliklerimize katılabilir. '@vatansağolsun42' Instagram hesabımızdan bize ulaşabilirsiniz."

EYYÜB KARAKUZU

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri